2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چرا اینقدر دیر فهمیدی؟ درد نداشتی؟ 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
ن اصلا هیچ علاعمی جز اینک کمی روی دستام لک و خال اومده و روی چشمام لک زرد😓

مال من گرید 1 بود یه دردی داشتم تو قسمت راستم امونمو می‌برید بهتره بری طب سنتی جای معتبر خیلی زود جواب میگیری 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
اره جواب ازمایش هنوز اماده نشده سونوگرافی گفت گرید ۳ و کلی کیست هم روشه😪😔

من خودم زیادوارد به  اصطلاحات پزشکی نیستم ولی من هم کبدم چرب بود و ازمایش و سونوگرافی دادم. دکتر گفت انزیم هات بالاست. مابین وقت سونوگرافی و ازمایش که چن روز فاصله افتاد من شروع به خوردن کاسنی و عرق خار مریم کردم ولی فشار خونم منو پایین اورد. دکتر که بردم نتایجو نشون دادم گفت فعلا عرق کاسنی و... نخور امکان داره اونا انزیم هاتو بالا ببره. دوتا دارو نوشت امروز شاید بگیرم که  یکیش ویتامین ای هستش. 

شما درمان کردین ؟

آره عزیزم نگران نباش با رعایت خوب میشی

من خودم زیادوارد به  اصطلاحات پزشکی نیستم ولی من هم کبدم چرب بود و ازمایش و سونوگرافی دادم. دکت ...

اهان 

عرق کاسنی بَد هس؟

پس چرا خیلی ها میگن ک خوبه و جواب مبده؟

من میخاستم بگیرم الان شک افتادم

ممنونم امیدوارم

در کل روغن کنجد استفاده کن نه از این بازاری ها برو از عطاری بگیر بعدش سرخ کردنی و گوشت قرمز حذف کن هفته ای یه بار گوشت قرمز بخور تخم مرغ حذف پیاده روی بکن وزن و قندتو بیار پایین خاکشیر دم کرده کاسنی خار مریم شاطره شاتوت برای کبد عالیه تقریبا باید 6 ماه مرتب بخوری استرس و غصه هم خیلی بده برات