2777
2789
گذاشتم بستم اما اصلا فایده نکرده 

خب این کارم انجام بده شب که خوابید گوجه رو بذار روش بعد با فریزر خوب ببندش که جابه جا نشه صبح که بیدار شد اون قسمت میخچه پوستش نرم شده میخک بسوزون بذار روش دردی هم نداره 

این کارو تا ۳ روز بکن اگه خوب نشد ببرش دکتر درش بیاره 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چجوری

به سر چوب پنبه یه نوع گاز خیلی سرد میزنن روی محل میخچه نگه میدارن میخچه از بین میره

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

من دقیقا همین جایه میخچه داشتم هر کاری که می کردم خوب نمیشه یه چند سالی بود که روی دستم بود مادر بزرگم برام یه دعا نوشت که بعد همون روز خوب شد و کاملاً جاش رفت😐😂

زندگی‌رانفسی‌ارزش‌غم‌خوردن‌نیست. . !
واقعا 

اره خیلی راحته نیاز به عمل نداره من یه بار عمل کردم یکی بود تو پام پخش شد ، شد سه تا کلی اذیت شدم دکترش خوب نبود بعد پیش یه متخصص پوست رفتم با فریز کردن مشکلم حل شد

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

با ناخن گیر نمیشه

با یه تیغ تمیز هر روز اون پوست اضافه روش که هیچ دردی هم نداره کم کم بردار مطمئن باش اون گوجه قطعا جواب میده این کارو کنی میاد بالا خودش کاملا خشکش میکنه

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
آخه شهر ما ندارد احتمالا

چیزه خاصی نیست چنچا برو سر بزن یا زنگ بزن بپرس فریزه میخچه انجام میدن یا نه هرجا انجام میدن همونجا برو