2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگم بود واقعا ۶ ماه رو پام بود محلول و چسب میخک و هرچی بگی گذاشتم اخرم نشون دکتر دادم گفت باید جراحی بشه دو شب پشت سر هم روش یه برش گوجه ی ترش گذاشتم بعد دوشب انگار معجزه شد خودش خشک اومد بیرون 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
بزرگم بود واقعا ۶ ماه رو پام بود محلول و چسب میخک و هرچی بگی گذاشتم اخرم نشون دکتر دادم گفت باید جرا ...

من همه این کار ها را برای دخترم کرده نشده تازه یک بار یه میخچه داشت لیزر کرد دوباره در اومد

توهم اگه میخچه داری فقط هر شب روش گوجه بذار تا جایی از بین بره مطمئن باش زود خوب میشه برا من ۶ ماه رو پام بود و هی خوب نمیشد بعد دوشب تموم شد دردش و خودشم یه هفته ای طول کشید کامل بیاد بیرون 

من همه این کار ها را برای دخترم کرده نشده تازه یک بار یه میخچه داشت لیزر کرد دوباره در اومد

گوجه هم گذاشتی روش ؟؟؟؟ شب بذار روش بمونه خوب ببندش که جابه جا نشه فقط تا صبح 

توهم اگه میخچه داری فقط هر شب روش گوجه بذار تا جایی از بین بره مطمئن باش زود خوب میشه برا من ۶ ماه ر ...

من قبلا داخل تاپیک ها دیده بودم برای دخترم گذاشتم حالا شما نمیدونی در چه صورت بیهوش میکنند

من قبلا داخل تاپیک ها دیده بودم برای دخترم گذاشتم حالا شما نمیدونی در چه صورت بیهوش میکنند

نه واقعا نمیدونم برا من خداروشکر کار به اونجا نکشید دیگه میخچه خیییییلی دردش تو مخیه 

ولی من از دکتر پرسیدم گفت بیهوش نمیکنن که همون منطقه رو بی حس میکنن همین

نه واقعا نمیدونم برا من خداروشکر کار به اونجا نکشید دیگه میخچه خیییییلی دردش تو مخیه  ولی من ا ...

وایی من که دخترم نمیزاره چون باید تو پا آمپول بزنن

برا همین گفتم اگر بیهوش بشه ریشه را بکشن بیرون