2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوسال پیش یبار کردم اما دوباره برگشته یعنی تا آخر عمر هی باید لاپراکوسپی کرد؟

باید تا میتونی مدارا کنی. دیگه اگه خیلی بزرگ شه یا زندگیتو مختل کنه اره لاپاراسکوپی بابد بکنی. منم همینطورم. 

باید تا میتونی مدارا کنی. دیگه اگه خیلی بزرگ شه یا زندگیتو مختل کنه اره لاپاراسکوپی بابد بکنی. منم ه ...

ببخشید عزیزم شما چندبار لاپراکوسپی کردین؟با اندومتریوز باردار شدین؟

ببخشید عزیزم شما چندبار لاپراکوسپی کردین؟با اندومتریوز باردار شدین؟

عزیزم من فعلا یه بار ولی الان بازم باید انجام بدم. 

اگه چسبندگی نداده باشه ممکنه باردار بشین ولی من از همسرم چند ساله جدا شدم و ...‌

عزیزم من فعلا یه بار ولی الان بازم باید انجام بدم.  اگه چسبندگی نداده باشه ممکنه باردار بشین و ...

ببخشید میشه بگین کیست شما الان چندسانته که میخواید باز عمل بشین؟؟مال من ۵سانته فقط تخمدانم چپم همش نگران نترکه چیزی نشه چون اطرافم خالیه و کسیو ندارم به دادم برسه خیلی نگرانم

باید تا میتونی مدارا کنی. دیگه اگه خیلی بزرگ شه یا زندگیتو مختل کنه اره لاپاراسکوپی بابد بکنی. منم ه ...

عزیزم ببخشید هی سوال میکنم جون خیلی پریشونم کیست من الان ۵سانته تخمدان سمت چپم به نظرت عمل میکنن؟؟

اره عزیزم. منم اتفاقا دیشب دکتر بودم. ببین 

چند سالته؟

بچه داری؟

این عوامل تعیین کننده ست تو تصمیم دکتر.

مثلا من ۳۶ سالمه، بچه ندارم و ۳ تا کیست چاقالو تو تخمدان راستم دارم و خب باید عمل بشم. 

عزیزم ببخشید هی سوال میکنم جون خیلی پریشونم کیست من الان ۵سانته تخمدان سمت چپم به نظرت عمل میکنن؟؟

من ۱۵ ساله دارم و عمل نکردم. باهاش کنار اومدم اما الان واقعا اذیت کننده شده 

من ۱۵ ساله دارم و عمل نکردم. باهاش کنار اومدم اما الان واقعا اذیت کننده شده 

واقعا خیلی سخته من دوماهه دارم عذاب میکشم مامانم هم تازه فوت کرده خیلی دارم اذیت میشم بدتر

اره عزیزم. منم اتفاقا دیشب دکتر بودم. ببین  چند سالته؟ بچه داری؟ این عوامل تعیین کننده ست تو ...

من ۳۲سالمه یه بچه دارم یبار لاپارسکپی کردم.دکتر شما چی گفت؟ای بابا عزیزم‌ناراحت شوم برات چون‌خودم دارم عذاب میکشم درکت میکنم.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.تو این کرونا عمل کردن خیلی استرس داره بیمارستان خصوصی هم که خیلی گرونه.اصلا واقعا دیگه دارم از بین میرم مامانم هم تازه فوت کرده و من کسی ندارم خیلی دارم عذاب میکشم.اگه دکتر چیزی گفت که به درد منم میخوره تورخدا بگو یا اگه اطلاعاتی داری.انشالا باهم از شر این بیماری خلاص بشیم خدا خودش کمک کنه

من آندومتریوز بودم و با خوردن سه، چهار بسته قطره ویتاگنوس و ترک سردیجات تو ایام پریود و دو رو قبلش و به توصیه متخصص طب سنتی که گفتن تو دوره ی پریود حمام نرید و با آب خودتون رو نشورید که البته خیلی این کار برام وحشتناک و عذاب آور بود اما به هر حال انجامش دادم بعد چندین ماه خوب شدم کیست هام که خوب شدن و دیگه از اون درد های وحشتناک که منو راهی بیمارستان میکرد و هیچ مسکن و دارویی جوابگو نبود و واقعا امانم رو بریده بود خبری نیست خداروشکر، درد دارم موقع پریود اما خیلی کم اصلا قابل مقایسه با اون وقتها نیست اگر خیلی هم زیاد شد با شیاف حل میشه که قبلا اینطور نبود اصلا

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
من ۳۲سالمه یه بچه دارم یبار لاپارسکپی کردم.دکتر شما چی گفت؟ای بابا عزیزم‌ناراحت شوم برات چون‌خودم دا ...

خدا رحمتشون کنه. چقدر سخت.....به دلت آرامش بیاد الهی باشه عزیزم. حتما

والله الان خییییلی گرون شده منم از پسش بر نمیام