2777
2789
عنوان

مازوخیسم هستم؟؟؟

1021 بازدید | 31 پست

نمی‌دونم واقعا خودم مطمئن نیستم ولی چند تا مطلب تو نت خوندم و اونا در من هست

و تصورش برای من فوق العاده لذت بخشه چیکار میتونم کنم ؟؟درمانی داره آیا؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بری مشاور اگه واقعا هم داشته باشی حتما باید بری و پشت گوش نندازی عزیزم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تصور چی

اینکه با یه فرد سادیسم (طرف مقابل مازوخیسم)‌....

نمیتونم واضح بگم 

کلا از اینکه یکی باهام خشن رفتار کنه به خصوص در مسایل جنسی خوشم میاد نمی‌دونم واقعا که آیا مازوخیسم هستم یا نه

اینکه با یه فرد سادیسم (طرف مقابل مازوخیسم)‌.... نمیتونم واضح بگم  کلا از اینکه یکی باهام خشن ...

خیلی ها این فانتزی ها رو دارن ولی هیچوقت عملیش نمیکنن!! احتمالا یبار باهات خشن برخورد بشه کلا نظرت عوض میشه  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
من درباره علائم سرطان کلیه و ام اس زدم تو اینترنت بیشتریاشو داشتم😂😂 این اینترنتو جدی نگیر

اخه اون فرق داره منم یه زمانی فکر میکردم یه بیماری ای دارم هی تو نت مطلب میخوندم درمورد سرطان و اینا 😐

خیلی ها این فانتزی ها رو دارن ولی هیچوقت عملیش نمیکنن!! احتمالا یبار باهات خشن برخورد بشه کلا نظرت ع ...

اوهوم یکی از فانتزی هامه 

راس میگی شاید اگه یبار باهام اونجوری رفتار بشه کلا نظرم عوض شه.چون تا حالا تجربش رو نداشتم و فقط تصور کردم