2777
2789
عنوان

حس دیوونه شدن

134 بازدید | 15 پست

این روزا یه حالتایی دارم 

حس میکنم دارم دیوونه میشم، دلشوره  و تپش قلب هم دارم 

کنترل ذهنمو ندارم 

چیکار کنم

ممکنه برای افسردگیم باشه

ممکن هم هست دعام کردن🤔 

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

سلاااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآاااااااااااآااااااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااام

الوچه😍

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاااآااااااآاااااااااااآاااااآااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااا ...

سلام 😍😐🤗 

سلام 😍😐🤗 

😂😂😂😂😂😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
دعا ک نه...... ولی خب تسلط رو خودتو از دس دادی یعنی تمرکزتو از دس دادی

خب بنظرت چیکار کنم راه حلی داری 😔

اگه میخوای یکم از حالات و مشکلاتت بگو شاید تونستم کمکت کنم

وسواس فکری 

کنترل نداشتن رو ذهن 

تپش قلب و دلشوره 

ایناست

منم همین حس هارو دارم ب نظرم باید برم پیش روانپزشک

من رفتم دارو داده نمیخورم😑 سیتالوپرام داد اوایلش میگن حالتو بدتر میکنه به مرور خوب میشی 

من رفتم دارو داده نمیخورم😑 سیتالوپرام داد اوایلش میگن حالتو بدتر میکنه به مرور خوب میشی 

من تپش قلب میگیرم و گرگرفتگی حس کلافگی شدید جوری ک دوس دارم فقط فرار کنم و بدوام. این دارو رو بدون نسخه پزشکم میدن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وسواس فکری  کنترل نداشتن رو ذهن  تپش قلب و دلشوره  ایناست

منم یه دوره مشکلاتی بدتر از مشکلات تو داشتم  ولی تقریبا تو همین مایه ها........

نگا قرص و دارو تنها کمکی ک میکنه یکم مغزتو بلاک میکنه از فکرا کم میکنه ولی کلی عوارض هم به کنارش داره

اگ دلیل خاصی داره خب به نظرت چی اصلا ارزش نگرانی و ناراحتی داره بخدا هیچ چی ارزش ناراحتی نداره.....

ولی خب مشکلات روحی اکثرا بی دلیل رخ میدن اون شرایط خیلی سخته ادم نمیدونه واقعا چی کار کنه 

شاید مساغلو الکی تو ذهنت پیچیده میکنی جدی میگیری به دنبالش همین افسردگی و اضطراب هست

من مطالعه خیلی بهم کمک کرد......چیزایی ک یه کم حواسمو پرت میکرد فک میکردم حواب نمیده ولی به مرور بهتر میشدم تلقین مثبت هم عالی بود

من تپش قلب میگیرم و گرگرفتگی حس کلافگی شدید جوری ک دوس دارم فقط فرار کنم و بدوام. این دارو رو بدون ن ...

بنظرم سر خود نخور عزیزم

رفتی هم  پیش یه دکتر خوب برو  قرص های کم عوارض بهت بده،

اره بدون نسخه میدن فلوکستین هم میگن خوبه 

منم یه دوره مشکلاتی بدتر از مشکلات تو داشتم  ولی تقریبا تو همین مایه ها........ نگا قرص و دارو ...

چ کتاب هایی

منم کمکی ک به خودم میکنم اینکه  باشگاه میرم،با آدمای  شاد میگردم 

کتاب قبلا زیاد میخوندم  الانم مگه چی بشه کتاب رواشناسی بخونم

ولی خیلی وقتا حتی تو خواب حس میکنم داره مغزم  ارور میده