2777
2789

بعدشم گذاشت رفت بیرون. منم خونه رو به بدبختی جمع کردم.. حالم خیلی بد بود. اون خانومه هم قرار بود هشت بیاد نیومد منم خیلی استرس داشتم دست و پام میلرزید تو خونه تنها بودم.. ساعت ده شب اومد.. داشتم میمردم خدا شاهده.. گفت دراز بکش شلوارتو دربیار.. دوتا قرص تو واژنم گذاشت مردمو زنده شدم.. فقط زار میزدم.. ‌‌4 تا قرص هم زیر زبونی.. بهش گفتم سقط میشه گفت خیالت راحت.. بعدش که رفت تب و لرزم شروع شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتا پتو روم انداختم بازم میلرزید.... درد داشتم زیر دلم.. خانومه گفت شش ساعت بعد سقط میشه.. ولی نشد.. الان لکه بینی دارم.. پر از استرسم.. زنگ زدم به خانومه میگه بچه سقط نشده ولی آسیب دیده 😔😔گفت دوروز دیگه بیا سونو بده دوباره ببینم در چه حاله.. حالا من اینقدر حالم بد.. شوهرم از سرکار اومد دوش گرفت به خودش رسید رفت.. من موندم و یک دنیا غم... که بچه بیگناه آسیب دید.. 

دوتا پتو روم انداختم بازم میلرزید.... درد داشتم زیر دلم.. خانومه گفت شش ساعت بعد سقط میشه.. ولی نشد. ...

چرا گذاشتی اینکارو باهات کنه مگه خونواده نداری می‌رفتی پیش اونا اون تورو له کرد جون ی بچه رو گرفت چطور میتونی دیگ باهاش زندگی کنی

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
دیشب قرار بود بیاد من رفتم دوش گرفتم که تمیز باشم.. کل این ساعت ها فقط گریه میکردم به بخت بدم. دیروز ...

یعنی چی زیر زبونم مزه کرده

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
دوتا پتو روم انداختم بازم میلرزید.... درد داشتم زیر دلم.. خانومه گفت شش ساعت بعد سقط میشه.. ولی نشد. ...

الهی بمیرم واسه بچت🥺⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦