2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید

236 بازدید | 10 پست
سلام من باردار هستم اما هیچ علائمی ندارم یعنی مشکلی هست امروز 9روز از موعد پری میگذره دوبار بی بی زدو مثبت بوده البته یه روز قبل از پری یکی یه روز بعد 7 روز از پری میگذشت از دادم مثبت بود و روز 8 دکتر برام از تیتر بتا نوشت 2424 بود گفت هفته سوم هستی اما اصلا علائم ندارم فقط یه کم سینه هام درد میکنه مشکلی ندارم
خدایا خودت کمک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نه ویار نه تهوع
فقط اوایلش هی احساس میکردم میخوام پری بشم
اما تا اخر حاملگی من ویار و تهوع رو امتحان نکردم خداروشکر
برو از خدا تشکر کن که حاملگی بی دردسری انشالله خواهی داشت
من حتی قبل از بارداری کمر درد داشتم که دکترم و مامانم میگفتن تو حامله بشی دیگه از جات تکون نمیخوری
اما ت. حاملگی کمر درد هم نداشتم خداروشکر
اینقدر حاملگیمو دوست داشتم که نگو
گفت تا ابد تنهایت نمی گذارم ...
ابدش چه زود عفو خورد ...
از همون روز اول که علائم شروع نمیشه عزیزم
اگه ازمایش خون دادی و بارداری که دیگه غمی نداشته باش
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
وا 3 هفته خیلی زوده واسه ویار من الان نزدیک 8 هفتمه تازه ویارم شروع شده بعدشم ممکنه اصلا ویار نداشته باشی این از خوش شانسیته نباید ناراحت باشی
خدایا بابت نیکای نازم ازت ممنونم