2789
عنوان

زرشک پلو

97 بازدید | 3 پست

سلام دوستان طرز تهیه زرشک پلو خوشمزه و خوش عطر رو بهم میگید لطفا ؟ مال من هر سری ی طعمی میده تعادل نداره

تعداد رای : 10
نظرسنجی
زرشک پلو
10
100%
غذا
0
0%

گوشتتو قشنگ باپیاز سرخ کن بعد با زردچوبه هر ادویه ای ک دوست داری تفت بده ی کم اب بریز بزار بپژه بعدی ظرف بیار توش روغن بریز یکم پیاز دوباره بریز توش سرخ کن ربم باهاش سرخ کن بعد از اب مرغت ک پخته بریز تو این رب وپیازی ک سرخ کردی حدود دو لیوان بعد مرغت ک ابش کم شد این سس وبهش اضافه کن ب اندازه ای ک مزه بگیره ابلیمو هم بزن بهشون زیرشو کم کن بزار قشنگ جا بیفته 

سلام عزیزم اول که مرغ رو هورمون گیری کردی یعنی اول یه مقدار بجوشه بعد آب شو که ریختی پیاز ها رو به سلیقه خودت یا خلالی یا ریز خورد میکنی همراه فلفل دلمه یه حبه سیر اگه دوست  داشتی با هویج سلیقه ایه وقتی مرغ رو با اینا تفت دادی یه مقدار خیلی کم رب انار بهش میزنی زعفرانم که از قبل دم کردی داخلش میریزی همراه با فلفل سیاه  زرد چوبه بعد از چند دقیقه اب جوش رو ریختی همون موقع رب هم بهش بزن یک ربع مانده به آماده شدنش یه خورده پودر  دارچین بریز  داخلش و از آب مرغ هم مثل سس باقی مانده باشه حالا بعضیا دوست دارن مثل سس باشه بعضیام دوست دارن غلیظ نباشه اینم سلیقه ایه تا جایی که تونستم سعی کردم کامل بگم😁

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی    امتحانشون میکنم. فقط ی سوال من مرغ ک میزارم تو اب مغز پخت بشه ی مشکلی دارم ی سری اشغال و لخته خون هست هر چقدر هم ابکشی کنم دوباره میبینم روش اشغال هست . اینو  چیکار کنم ؟ البته گفته باشما من اب مرغ رو نمیندازم دور فقط ابکشی میکنم و مجددا با همون اب بار میزارم