2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد

315 بازدید | 21 پست

کجای دنیادیدید طرف پولتو بکشه بالا طلبکارم بشه. توتاپیکام گفتم حدود ۱ماه پیش شایدم بیشتر لباس خواب اینترنتی سفارش دادم طرف سرم کلاه گذاشت نفرستاد جواب پیامم ندادمسدود کردمنم واسش نوشتم حلالت نمیکنم ایشالا داغ عزیزاتو ببینی بعداینهمه وقت صب ازپست واسم یه روسری مشکی فرستادخ این یعنی چی . خرم میدونه ک پول حروم حرومه . تازه واسم روسری مشکی میفرسنی بی پدرومادر 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

چ احمق

من بودم شکایت میکردم دلم خنک شه لااقل

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ احمق من بودم شکایت میکردم دلم خنک شه لااقل

دلم نمیاد پول خرج شکایت ازاین عنترکنم وقتشم ندارم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

میخواست بگه خودت داغ عزیزاتو ببینی

هر وقتم دیدی روسری مشکی ک برات فرستادمو بپوش😐

دور از جونشون

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
لباس خواب چه ربطی به روسری مشکی داره اخه

به منظوربدی فرستاده ینی عزاداربشی

😐😐😐کثافت کاری گوسفندی چیزی بریز تو پاکت براش پس بفرست

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خوبه همونو فرستاده باز ... من اسفند سال پیش ۳۰۰ تومن ریختم واسه مانتو ... طرف خورد ، ی ابم روش😐😒

چه خوب ک فرستاده خدامیدونه دعا طلسم خونده بهش یاچی ازاین حورعوصیا هیچی بعیدنیس

من یکی ازدوستام فک کنین 800 تومن داده یه پیج اینستارو بخره بعد طرف زده بلاک کرده یکی دیگه برا امتحانش رفته ادمینه گفته 800 میفروشم اینم ضایش کرده شات داده گفته سر همه اینطور کلاه میزاری مثل اینکه 

😐😐😐کثافت کاری گوسفندی چیزی بریز تو پاکت براش پس بفرست

به مادرم گفتم این کارو کنم براش بفرستادم گف ولش کن بسپارش بخدا

به مادرم گفتم این کارو کنم براش بفرستادم گف ولش کن بسپارش بخدا

ادم حرصش میگیزه اخه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عکسه روسریه رو ببینیم یه پیج فیک بساز ابروشو ببر

انداختم سطل آشغال یه روسری کوچیک مشکی بود