2777
2789
عنوان

جوش هاااا

120 بازدید | 9 پست

چیکار کنم که جوش نزنم؟؟؟

راهکار بگیددددد لطفاااا؟؟

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

با صابون زردچوبه صورتتو بشور

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

غذای چرب اصلا کلا رژیم بگیری جوشاتم میره

پرخوریم نکن اومم بعد

کلیندامایسین بزن خوبه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
صورتت رو با پن مخصوص پوستت بشور

پَن یا پِن؟

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️