2777
2789
عنوان

نمیخوام برم😐😐😐

105 بازدید | 9 پست

زن عموی من فوت کرد ...پدربزرگ من فوت کرد ...ولی هیچ کدوم از اقوام شوهر یه نفر هم نه به من زنگ زدن نه اومدن مراسم ...منم بخاطر کرونا توقع نداشتم که بیان ولی توقع زنگ زدن رو داشتم حتی استوری هم گذاشتم دیدن ولی کسی تسلیت نگفت 

فقط برا مرگ پدربزرگم پدرشوهرم به بابا زنگ زد تلفنی تسلیت گفت 

الان دایی شوهرم فوت کرده ...منم گفتم بابا و مامانم زنگ زدن تسلیت گفتن تلفنی ..ولی خودم نه میخوام برم نه میخوام زنگ بزنم 

ولی شوهرمو میفرستم بره ....حالا بنظر شما من دارم اشتباه میکنم؟جاری های دیگه م میرن همه ...ولی من اصن دلم نمیخواد برم شوهرمم بااین قضیه مشکلی نداره میگه هرجور خودت صلاح میدونی

همسرتون اومد مراسم پدربزرگتون؟

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

خب نرو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بنده خدا اون ادم اینجوری ای نیست که نیاد ...خیلی احترام میذاره به خانواده من هم برا مراسم زن عمو ...

وقتی همسرتون به شما و خانوادتون احترام گذاشته شما هم باید بخاطر همسرتون حضور داشته باشید 

شما می تونید فقط مثل اقوام همسرتون رفتار کنید

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰