2777
2789
عنوان

کنکور

408 بازدید | 41 پست

کسی هست که تازه شروع‌کرده باشه واسه کنکور ۱۴۰۰ و اینکه کسی رو دیدین  یا میشناسین تو این ۱۴  ، ۱۳ روز قبول شده باشه بگین  ممنون  ❤

لطفا انرژی منفی ندین👼🍫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتی اگه صفر باشم !؟  واقعا !!

ن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

تستای کنکور رو بزن تلاش کن اول خودت بزنی نتونستی پاسخنامه تشریحی رو مو به مو بخون خیلی کمک میکنه 

به نتیجه فکر نکن و فقط تلاااش کنن مطمئن باش با توجه به تلاشت جواب میگیری 😍

من خودم فقط یه هفته دینی رو خوندم و تو کنکور ۶۴ درصد زدم،بعضی از درسا این مدلیه با یکم خوندن میتونی درصد بالایی بزنی مثل همین دینی بعضی درسا هم باید براشون وقت زیادی بذاری،نمیدونم رشتت چیه ولی حتما طبق بارم بندی بخون

بچه ها اگه یه مشاور کنکور ببینین، چه سوالی دوس دارید ازش بپرسید؟ مرسی از جوابتون

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز