2777
2789
عنوان

تخمک

116 بازدید | 13 پست

چندساعت بعد از آزاد شدن تخمک تو بدن میمونه ؟ آمپول زدم دیروز میخام بدونم کی آزااد میشه وچقدر تو بدن میمونه ؟ اگه کسی میدونه بگه واقعا مهمه 

خدایاشکرت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگن بین ۲۴ساعت تا۴۸ساعت بعد آمپول آزاد میشه ولی دکترا بین این دوتا ساعت حد وسط میگیرن میگن ۳۶ساعت بعد آزاد میشه؛ در کل بدنا با هم فرق داره به علایمت توجه کن یا کیت بزن،بعد از آزاد شدن هم بین ۱۲تا۲۴ساعت زنده است بعضی منابع گفتن تا ۴۸ساعت هم میمونه ک این وضع کم پیش میاد.بدنا با هم فرق میکنه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

میگن بین ۲۴ساعت تا۴۸ساعت بعد آمپول آزاد میشه ولی دکترا بین این دوتا ساعت حد وسط میگیرن میگن ۳۶ساعت ب ...

الان میدونید چیا برای تقویت تخمکم بخورم مثلا کاچی خوبه یا خطرناکه چون زعفران داره میگم گرمی بخورم یا نه نگرانم

خدایاشکرت

بعد زدن آمپول۱۲ تا ۳۶ ولی امکان اینکه ۴۸ ساعت بعد هم آزاد بشه هم  وجود داره و وقتی هم آزاد بشه ...

از لحاظ تغذیه اطلاع دارید چیا خوبه مصرف کنم تا بهتر بگیره و تخمکام قوی بشن ؟ کاچی خوبه درست کنم با زعفران یا گرمیجات بخورم ؟

خدایاشکرت

زیرشکمم درد میکنه یعنی آزاد شده دیروز آمپول زدم ؟ 

من خودم این ماه زدم  فردا میخوام بی بی چک بزنم ...ببین ساعت ۱۰ صبح زدم ۱۲ ساعت و ۳۶  بعدش نزدیکی داشتیم و من با دل‌درد شدید و تیر کشیدن تخمدان و ترشح قشنگ متوجه شدم ۳۶ ساعت آزاد شد

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
زیرشکمم درد میکنه یعنی آزاد شده دیروز آمپول زدم ؟ 

اره احتمالا آزاد شده اقدام داشته باش

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

از لحاظ تغذیه اطلاع دارید چیا خوبه مصرف کنم تا بهتر بگیره و تخمکام قوی بشن ؟ کاچی خوبه درست کنم با ز ...

هر دو البته من قرص لتروزول خوردم و دهم پریودم هم یه دونه آمپولhmgکه کمک به رشد فولیکول زدم 

الان میدونید چیا برای تقویت تخمکم بخورم مثلا کاچی خوبه یا خطرناکه چون زعفران داره میگم گرمی بخورم یا ...

گرمیجات تا روز اقدام به محض اقدام باید دیگه نخورید که ان شالله اگه باردار بودید ضرر داره

کیت تخمگذاری بگیرم کی بزنم ؟ تابحال استفاده نکردم

کیت رو منم تابحال استفاده نکردم عزیزم. رو خود کیت توضیح داده فکر کنم