2777
2789
عنوان

انبه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ ما ک تو شهرمون درخت انبه زیاده انبه میگیریم دونه ای سی تومن البته اونایی ک می‌خریم از پاکستان ...

اره همین یه ساعت پیش خریدم☺

هفته پیش 38 خریدم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
همون گرمک 

ببخشیدا گرمک چیه😅طالبی؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
😂 😂 😂 😂 من خودمم اینا رو قاطی میکنم  فک کنم همون ملون باشه  نمیدونممممم 😂😂😂

خب از اول بگو ملون دیگه باااابااا😅

انبه کیلو چنده الآن؟

بدمزه ترین میوه ای که خوردم انبه بود مزه بنزین میده

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
وای من وقتی میخورم خود ب خود چشام بسته میشه بس دوس دارم 

من اصلا لب نزدما به خدا حس کردم بنزین دارم میخورم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
اینجا کیلو 40 تومن 😋اتفاقا تازه شوهرم اومد خونه خریده بود

نوش جانتون