2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 376 پست
نه اصن نداشتم

خووووو

خاک تو مخ خنگت کنم که اردیبهشت بعد از تاخیر پریودی شک نکردی بارداری😐😐😐 دیگه چیزی نمونده به لگد زدن بچت😐😐😐

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😐😐😐😐😐 بزنم صدا سگ بدی؟ خیر سرت حامله ای الهی ک اون مشروب بشه کوفتت جیشش کنی

نخوردم بابا

همشون لات بودن

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خووووو خاک تو مخ خنگت کنم که اردیبهشت بعد از تاخیر پریودی شک نکردی بارداری😐😐😐 دیگه چیزی نمونده ب ...

چرا شک کردم رفتم ازمایش گفتم ک منفی

خوبه زیاد انتظار نمیکشم 😂😂😂😐

چرا شک کردم رفتم ازمایش گفتم ک منفی خوبه زیاد انتظار نمیکشم 😂😂😂😐

خاک تو مخت ک نرفتی تیتر بدی😐😐😐😐

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

@هدوءبیکران آجی شرمنده نشد جواب شب بخیرتو بدم ، شبت بخیر خوب بخوابی فداتشم 😘😘😘😘🌺🌺🌺💖💖💖

@پریناز_خانوم شبت بخیر آجی کوچیکه❤️🌺❤️🌺❤️🌺فعلا🌺

سردرنمیارم 

الان ک سر در میاری پس فردا گم میشی میری تیتر بتا میدی ۴۸ساعت بعدش بازم از همون آزمایشگاه تکرارش می‌کنی اگه دوبرابر شد نرماله...

بعدش گم میشی میری دکتر برات سونو تشکیل قلب بنویسه 

تشکیل قلب که چه عرض کنم دیگه وقت زن گرفتنشه😐😐😐

ینی دقیق میگه چند هفته ای😂😐 نخند نمیدونم

از رو عدد بتا نمیشه دقیق گفت چند هفته ای. 

سونو دقیق تره ...

😂😂😂

@هدوءبیکران   آجی شرمنده نشد جواب شب بخیرتو بدم ، شبت بخیر خوب بخوابی فداتشم 😘😘😘😘🌺🌺🌺💖 ...

شبت اروم عشقم😘❤❤

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
الان ک سر در میاری پس فردا گم میشی میری تیتر بتا میدی ۴۸ساعت بعدش بازم از همون آزمایشگاه تکرارش می‌ک ...

رفتم خونم میرم اونجا

هنوز بیداری

خاهرم نمیزاره بخوابم زر میزنه😕😕😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین