2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 376 پست
@پریناز_خانوم   ‍    دیروز فالوده گرفته بود واسم تهشم خودش خورد 😂 @هدوءبیکر ...

چقد گنده بکه 🤭😂

عشقتون پایدار آجی انشاالله عاقبت بخیر بشید😍😍😍❤️❤️❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ دکتری هنوز ازمایش ندادم 😐😂

😂😂😂برو آزمایش بده خو 

بیشور از اردیبهشت پریود نشدی میگی آزمایش ندادم؟😐😐😐چ صبری داری تو

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
واای    

الان این شکلیه کوچولوت❤️

چقد گنده بکه 🤭😂 عشقتون پایدار آجی انشاالله عاقبت بخیر بشید😍😍😍❤️❤️❤️❤️

اره اون هیکلش بهتره منم قیافم یکم ازاون بهتر

فدات بشم

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
@پریناز_خانوم   ‍    دیروز فالوده گرفته بود واسم تهشم خودش خورد 😂 @هدوءبیکر ...

اوخی بهم میاین ب قیافش میاد خوش اخلاق باش 😍😂

عشقتون پایدار❤❤❤❤❤

مصطفی هم شکموعه همه همینن😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
منم سختم بود اول اصن زنگ نمیزد حالمو بپرس نامزدی یع پیام نمیداد هفته ب هفته غیبش میزد الانم اینجوریع ...

شوهر من از روز اول یعنی همون نامزدی هی گفته جدا شیم ، الآنم براش مهم نیست جداشیم یا نه😔

راستش دیگه می‌خوام باهاش حرف بزنم بگم اگه نمیتونه محبت کنه جدا شیم 

😂😂😂برو آزمایش بده خو  بیشور از اردیبهشت پریود نشدی میگی آزمایش ندادم؟😐😐😐چ صبری داری تو

اواخر اردیبهشت فک کنم بچه دار شدیم 

چون خرداد اوایلش ازمایش دادم نشون نداد 

سوم تیر میرم ازمایش بعد میرم دکتر

اوخی بهم میاین ب قیافش میاد خوش اخلاق باش 😍😂 عشقتون پایدار❤❤❤❤❤ مصطفی هم شکموعه همه همینن😂

خیلی خوش اخلاقه منو تحمل میکنه خداروشکر 😐😂

قربونت 

اره 😂😂

اره اون هیکلش بهتره منم قیافم یکم ازاون بهتر فدات بشم

جووون بابا ، بچتون میشه خوشتیپ خوشگل😍😍😍❤️❤️❤️

شوهر من از روز اول یعنی همون نامزدی هی گفته جدا شیم ، الآنم براش مهم نیست جداشیم یا نه😔 راستش دیگه ...

نمیدونم چی بگم معصومه اول تلاشتو بکن اخرین راه جداییه سریع زندگیتو نابود نکن

بهش بگو من ازت محبت میخام فقد حواست بهم باشه جدیی باهاش بحرف 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
اواخر اردیبهشت فک کنم بچه دار شدیم  چون خرداد اوایلش ازمایش دادم نشون نداد  سوم تیر میرم ...

انشاالله آجی گلم💕🌺💕🌺 خواهشاً عکس آزمایش، سونو تا آخر بارداریت فراموش نشود🤪💖