2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 376 پست
دعواعه😂

مینا ریپ نزن عکس بزا🙄🤚

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
خوشبحالت چ خوب برا خودت کیف کن😂

ولوام😂😂😂

چ کیفی ... وقتی دلم به هیچی خوش نیست

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرویی😂😂😂عا افرین منم میخام دیگ کم کم شروع کنم ب کار کردن دماغمم افتاد ب درک 😕😂

😂😂😂😂😂😂 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عزیزم منم پویان خیلی سرده عین اب یخ بیشتر فریزر صداش میکنم 😕😂عادت کردمم

چقدر طول کشید عادت کنی؟😔

یعنی شده هرروز صدبار بگی دوسش داری بازم جواب متقابل نشنوی؟😔

قربون صدقش بری یبارم قربون صدقت نره یا حداقل یجور دیگه جواب محبتتو بده مثل بوسه ، بغل ، یا ی خدانکنع ساده؟!

سر چیزای کوچیک سرت داد میزنع ؟ غیظ می‌کنه الکی؟

دوست داره بهت گیر بده؟ 

ولوام😂😂😂 چ کیفی ... وقتی دلم به هیچی خوش نیست

😂😂😂

عزیزم زندگیو سخت میگیری سخت بگیری سخت میگزره منم چن ناه  پیش خیلی مشکل داشتم مینا میدونه خودکشیم کردم هیچی نشد فقد معدم الان داغونه از وقتی سپردم بخدا همه چی یکم بهتر شده 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
😍♥️😘💜🧡💛💙💜❤️میدونمممم😂😂ایشالله قسمت خودت

ممنونم مهربونم 🌺💕

یعنی دوماه پریود نشدی؟ تاریخ اولین روز از آخرین پریودتو بگو

ببین 21فروردین عروسیم بود 24فروردین پریود شدم

اردیبشهت دیگ نشدم بعد بی بی چک گذاشتم ی خط کمرنگ شبیه ی سایه اومد ازمایشم که گف منفیه

بعد رفتم سونو گف کیست و هیچ مشکلی نداره رحمت وسالمی فقط گف کمی تو لگنت مایع ازاد هس که اونم میگن بخاطر تخمک گذاری

این ماهم که بی بی چک گذاشتم مثبت شد نوک سینم وپایین شکمم درد میکنه حالم بهم میخوره البته الان زوده 😐😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
😂😂😂 عزیزم زندگیو سخت میگیری سخت بگیری سخت میگزره منم چن ناه  پیش خیلی مشکل داشتم مینا میدون ...

می‌دونی؟ بازم تو فکر خودکشیم😔 بازم دنبال ی راهی میگردم که بی سر و صدا تموم کنم

😂😂😂 عزیزم زندگیو سخت میگیری سخت بگیری سخت میگزره منم چن ناه  پیش خیلی مشکل داشتم مینا میدون ...

خاک توسر هردوتاتون

ببین 21فروردین عروسیم بود 24فروردین پریود شدم اردیبشهت دیگ نشدم بعد بی بی چک گذاشتم ی خط کمرنگ شبیه ...

ای جانم پس بیشتر از ۶ هفتته آجی😍😍😘😘😘 دیگه وقتشه بری دکتر خنگه😐😐😐

۲۷دی تاریخ زایمانته

ببین 21فروردین عروسیم بود 24فروردین پریود شدم اردیبشهت دیگ نشدم بعد بی بی چک گذاشتم ی خط کمرنگ شبیه ...

چقدر طول کشید عادت کنی؟😔 یعنی شده هرروز صدبار بگی دوسش داری بازم جواب متقابل نشنوی؟😔 قربون صدقش ...

منم سختم بود اول اصن زنگ نمیزد حالمو بپرس نامزدی یع پیام نمیداد هفته ب هفته غیبش میزد الانم اینجوریع روانیم کرده بود جدا هم نمیشد ادعای عاشقیشم  میشد منم مث خودش اصن قربون صدقش نمیرم ابراز علاقه نمیکنم خیلی جاها باهم میریم فک میکنن خاهر برادریم بعضی وقتا از سر نیازش محبت میکنه ولی خب نمیدونم منم خر میشم😕😕😕دعواهم داریم البت منم کم نمیارم داد میزنه داد میزنم گیر میده گیر میدم 😶کم نمیارم جلوش 

ولی خب خودش میگ دوستدارم نمیتونم ابراز کنم اگه نداشتم همون اول جدا میشدم

ای جانم پس بیشتر از ۶ هفتته آجی😍😍😘😘😘 دیگه وقتشه بری دکتر خنگه😐😐😐 ۲۷دی تاریخ زایم ...

چ دکتری هنوز ازمایش ندادم 😐😂