2777
2789
عنوان

بی بی چک

169 بازدید | 22 پست

سلام سلاممممم خوببد کسی هستتت سریع ج بدیدددلطفاااااا

من دیروز بی بی زدم بعد پنج دیقه ی خط افتاد چون عجله داشتم گذاشتم و رفتم  امروز چشمم خورد بهش اومدم دیدم ی حاله داشت واضحم هست ممکنه کاذب باشه؟؟

امروز باز تست میکردی،چند روز گذشته؟

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنو پنج روز مونده،

هنوز زوده گلم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
دعااا کنید باشمممم

ان شاءالله بارداری گلم🤲🏻🌺

منم قبل موعد که بیبی زدم اینطوری ش ومنم رفتم بازار اومدم دیدم هاله خیلی محوی داره وروزای بعدم که تکر ...

وووااای چ حس خوبی بسلامای عزیزمممممم ولی خبی روز گذشت شک دارم دعا کن برام