2777
2789
عنوان

طلسم شدم کمک کنید

437 بازدید | 18 پست

سلام خوبین...ببخشید من مادر شوهرم واسم دعا کرده دعا های بد در واقع طلسم

جوری که داره تو زندگیم تاثیر منفی میذاره

خودم به عینه دیدم ازش...از یه سیدم پرسیدم گفت که اره طلسم شدی ولی من نمیتونم باطلش کنم

کسی دعا نویس خوب سراغ داره که طلسمشو باطل کنم؟

لطفا کمک کنید🤦🏻‍♀️

یه دعا نویس تضمینی نه رمال

بیا تا بهت بگم چیکار کنیییییییییییییییی

نگا اول که داخل اینترنت سرچ کن نماز باطل سحر فاطمه زهرا برات میاره بالا انجام بده

دوم  الان برات یه عکس میفرستم اینو هم انجام بده

حواست باشه تمام کارایی که میکنی از خدا هم بخواه برات باطلش کنه مستقیما برو پیش خودش😍😙

لایکم نکنید ممنونم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

رفع سحر و طلسم:

پناه بردن بخدا (گفتن اعوذ بالله من الشيطان الرجيم)

زياد خواندن سوره‌هاي فلق و ناس

خواندن آيه 51 و 52 سوره قلم (يعني از: «و إن يكادالّذين ... تا آخر سوره»)

خواندن آية الكرسي

صدقه دادن

دست را مقابل صورت قرار دهد و بخواند:

بِسمِ اللِه العظيم رَبِّ العَرشِ العَظيم إلاّ ذَهَبْتَ وَ انْقَرَضْتَ

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
بیا تا بهت بگم چیکار کنیییییییییییییییی نگا اول که داخل اینترنت سرچ کن نماز باطل سحر فاطمه زهرا برا ...

عزیز شما انجام دادین؟ میشه بفرستین واسم دستتون درد نکنه

عزیز شما انجام دادین؟ میشه بفرستین واسم دستتون درد نکنه

فرسادم خواهر

شک نکن بهش

این نمازه که انجام بدی(نماز باطل سحر فاطمه زهرا) بعدش بگو خدایا دارم میام پیش خودت که خودت کمکم کنی

نرو پیش فالگیر و اینا

نذر نمک هم بکن خیلی جواب میده

لایکم نکنید ممنونم😘
سلام رفع سحر و طلسم: پناه بردن بخدا (گفتن اعوذ بالله من الشيطان الرجيم) زياد خواندن سوره‌هاي فلق ...

وای بخدا همه رو انجام میدم مدام پیش رمال و جادوگر میره خودش کلی دعا وصله بهش واسه همه دعا میکنه این باطل میشه یکی دیگه رو میاره...چند تا از وسایلمم نیستن مث انگشتر و وسایلای خونه کوچیک و...

وای بخدا همه رو انجام میدم مدام پیش رمال و جادوگر میره خودش کلی دعا وصله بهش واسه همه دعا میکنه این ...

خواهرم این کاری که گفتمو انجام بده مخصوصا عکسی که فرسادم باطل سحر با سرگه و قلیاب هرجاشو سوال داشتی بگو در خدمتتم

لایکم نکنید ممنونم😘
فرسادم خواهر شک نکن بهش این نمازه که انجام بدی(نماز باطل سحر فاطمه زهرا) بعدش بگو خدایا دارم میام ...

حتما میخونم...خودم هرماه صدقه میدم دعا میکنم ختم میگیرم...ولی خیلی میترسم مدام در حال دعا کردنه انگشتر و جواهراتمو میبره وسایل خونم کم میشه این باطل میشه یه دعای دیگه میکنه🤦🏻‍♀️

حتما میخونم...خودم هرماه صدقه میدم دعا میکنم ختم میگیرم...ولی خیلی میترسم مدام در حال دعا کردنه انگش ...

انشاءلله که چیزی نیس خواهرم حواست به خودت و زندگیت باشه😍😍 حتما اینکارا رو انجام بده

داخل نی نی سایت خوندم یه خانمی میگفت ختم قران هرروز انجام میده هرچی بوده باطل میشده.. عزیزدلم دلم میخواد نفرین کنم ولی بازم میگم اشکالی نداره...ولی خدایی واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم مردم با دعانویسی زندگی دیگرانو بهم میریزن..

لایکم نکنید ممنونم😘