2821
2789
اگ اینطوره آدم با هیچ پسری وارد رابطه نشه بهتره 🙂

دقیقا همیتطوره بخدا راست میگم همشون لاشی میپسندن الان یکی بگه من تا حالا رل نزدم و اهل قران خوندن و این چیزام میگن توبرو ب همون قران هوندنت برس استغفرلا.پس با هیچ پسری نرین تو رابطه بزارین خودش پسند کنه شمارو با هر اخلاقی ک دارین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من قدم بلنده و سفیدم ولی همه پسرا تو بغلی ریزه میزه میخان چرا:/ قدم ۱۷۰ لاغرم هسم پوستمم خیلی سفید ...

اتفاقا تو جامعه بیشتر قد بلندا در توجهن والا من ی دوست داشتم ۱۷۶ خودم تا شونش بودم میرفتیم بیرون همه عین عقب مونده ها منو نگا میکردن😑خو ب من چ اون بلنده

اتفاقا تو جامعه بیشتر قد بلندا در توجهن والا من ی دوست داشتم ۱۷۶ خودم تا شونش بودم میرفتیم بیرون همه ...

وای ن من خیلی ب خاطر بلند بودنم حرف شنیدم دوستام بهم میگفتن دراز و فلان هر پسریم تو دانشگامون دیدم دختر کوتاه دوست داشت

وای ن من خیلی ب خاطر بلند بودنم حرف شنیدم دوستام بهم میگفتن دراز و فلان هر پسریم تو دانشگامون دیدم د ...

قد به نظرم خیلی بلند یا کوتاه بده باید متوسط رو ب بلند باشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز