2777
2789
عنوان

قهر

121 بازدید | 8 پست

شوهرم یه روز رفتارش سرده یه روز گرم اونکه میمیره واسه من یعنی غیر ممکنه دست من تو دستش دربیاد الان دو روزه اصلا نمیفهمم چشه خودشو دور میکنه دیروز ظهر هم موقع استراحت دسش زیر سرم بود گفت دستم درده من هیچی نگفتم رفتم سمت بالشت اون یکی دستشم ک دور کمرم بود درآوردم خوابیدم دوباره دیشب هم موقع خواب اون رفت یه سمت منم خودمو کشوندم یه سمت دیگه صبح شروع کرد ب اذیت کردن و بغل کردن و کرم ریختن منم ک دلم گرفته بود ازش و واقعا ب تظاهر هم نمیتونسم خوب باشم باهاش بغض داشت خفم میکرد گفتم عادی باش لازم نیس یه روز خوب باشی یه روز بد چی شده ک رفتار تو اینه  رفتم تو یه اتاق دیگه بعد چند دقیقه اومد عذر خواهی و... دوباره رفت اومدشیرینی آورده اما هنوز تو قیافم باهاش دلم خیلی گرفته چیکار کنم

ادیوس ..☆

شاید از موضوعی ناراحته

مردا وقتی بیرونن هزار مشکل و اتفاق پیش میادبراشون ک ممکن ناراحتشون کنه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آجی بزرگش نکن ناز کردن خوبه اما زیاده رویش باعث میشه عادی و تکراری بشی . دیگه وقتی عذرخواهی میکنن اد ...

😭😭😭😭😭😭حق باتوهه 

اما دلم ازش صاف نمیشه رفتارش خیلی دلمو شکونده الانم من رو مبل نشسم اونم رو اون یکی مبل رو به روم سرش تو گوشیه

ادیوس ..☆
😭😭😭😭😭😭حق باتوهه  اما دلم ازش صاف نمیشه رفتارش خیلی دلمو شکونده الانم من رو مبل نشسم اونم ...

آجی اینجوری نکن با خودت. منم شبیه تو بودم در گذشته با کوچکترین حرفی یاحرکتی واکنش نشون میدادم فکر میکردم با ناز کردن زیادی و قهرکردن زیادی عزیز میشم اما راه عزیز شدن چیز دیگس باید قهر کردنو و قیافه گرفتنو فراموش کنی قشنگ برو پیشش بشین باهاش شوخی کن