2777
2789

بله خبه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

التماس دعا شما قران میخونی ،دعا بچه ی منم سالم باشه 🤲

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله بچه شما سالم و صالح باشه

انشالله ،شما ب امید خدا هرچی تو دلت هست برآورده بشه

والله من تازه فهمیدم باردارم آزمایشات و این چیزا انجام دادم دعاکن بچه قلب و همه چیزش تشکیل بشه و مشکلی نباشی ،،🙏🤲

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
انشالله که سالمه و صالح نترسید🙏🏻

🤲انشالله از دعای خیر شما،دعای خیر درحق همدیگر زودتر مستجاب میشه 

🤲انشالله از دعای خیر شما،دعای خیر درحق همدیگر زودتر مستجاب میشه 

دقیقا التماس دعا از شما که زودتر برم سر خونه زندگیم🙏🏻 

و اینکه بنظرم شما صاحب فرزند پسر میشید🙏🏻

دقیقا التماس دعا از شما که زودتر برم سر خونه زندگیم🙏🏻  و اینکه بنظرم شما صاحب فرزند پسر میشی ...

عزیزم سوره بقره نذر بکن که حاجتت برآورده بشه بعد یک صحفه شو بخون /ممنون عزیزم انشالله شماهم ب همین زودی میری سردخونه زندگیت ب امیدخدا امام زمان پیش خدا هیچ طولی نداره ،

من دختری و پسری برام فرقی نداره وای فقط سالم باشه چون بعداز ۷سال اومده از خدا فقط 🤲🤲🤲خواستم سالم باشه و اینکه همه چیزش تشکیل بشه🤲 ای🤲خدا از ساک حاملگی و قلب همه چی ،دشمن شاد نشم 🤲🤲🤲

عزیزم سوره بقره نذر بکن که حاجتت برآورده بشه بعد یک صحفه شو بخون /ممنون عزیزم انشالله شماهم ب همین ز ...

انشاالله من منتظر کامنت شما از سلامتی ایناش هستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻توکلت بخدا باشه نترس

انشاالله من منتظر کامنت شما از سلامتی ایناش هستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻توکلت بخدا باشه نترس

الهی فداتشم ،برات یک دور تسبیح صلوات میدم 🙏

منم برای سلامتی نی نی و خودت یدور تسبیح صلوات هدیه میدم به نرجس خاتون که از پسرش بخاد بچه ت سالم و ص ...

عزززززززیزم🙏🙏🙏😭🤲الهی آمین الهی آمین خواهرم 

من شیرازی هستم

انشالله به مراد دلت برسی عزیزم🙏🏻

انشالله خودتم برسی هرچی تو دلته هرکه دوستداری بهش برسی امسال

2790
2778
2791
2779
2792