2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 99 پست
من باهاش صحبت کردم  گفت من این وضع از زندگی دوست دارم خیلی هم راحتم بهم خوش میگذره  ...

شما برو درخواست نفقه  بده 

بعد یک سکه یک سکه بزار اجرا 

و ترک منزل بگیر 

ایشون احتمالا سرشون گرمه 

پر رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بچه دارم میدونم چیکار کنم  برم مهریه بزارم اجرا خیلی کم آوردم  ببین همش ریش م ...

خرجی بت میده؟میتونی بابت نفقه هم ازش شکایت کنی.ولی ب نظر من یجوری دنبالش کن ببین کجا میره اگه دیدی بحث خیانته ز بزن پلیس بیاد بگیرشون ک حالش قشنگ جا بیاد.راحت میتونی دهنشو صاف کنی.مهریه اجرا گذاشتن یکم لجشو درمیاره ممکنه اذیتت کنه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من 1 هفته با شوهرم قهر بودم ساعت کارش دقیق می رفت سر کار همون تایم که از کار تعطیل می شد یه راست میمد خونه. هیچ وقت فکر نکردم اگه بیرون بره با کسی در ارتباطه مردا خیلی زرنگن. درد سر برای خودشون درست نمی کنن.  احمقا خیانت می کنن

عشقم 💜
گفتم ب بچه م فعلا غذا نده خونه فامیلش بودیم لج کرد داد دوباره گفتم نده مامانش بلند شد از قصد ک حرص م ...

چله بسم الله الرحمن الرحیم بگیر تو سایت هست 

به نیست سر عقل اومدن و آشتی 

ولی همسرتون خیلی بی شخصیت هست سر این موضوع که مشخصه از قبل طراحی شده این کارو کرده 

و اینکه مادر شوهرم ده درصد مشکله 

مشکل اصلی همسر بی ادبت هست که باهات هماهنگ نیست 

خرجی بت میده؟میتونی بابت نفقه هم ازش شکایت کنی.ولی ب نظر من یجوری دنبالش کن ببین کجا میره اگه دیدی ب ...

دو ماه اول فقط دو تا ۵۰۰ تومن زد 

اما الان تو این ماه ۱ زد ب حسابم 

دو ماه اول فقط دو تا ۵۰۰ تومن زد  اما الان تو این ماه ۱ زد ب حسابم

پس همون کاری ک بت گفتم انجام بده.اگه خیانت میکرد ک ب نظر همین میاد مچشو بگیر.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم