2777
2789

مای بی بیشو درآوردم شلوار پاش کردم هوا بخوره نمیدونم پی پیش ازکجا افتاد منم حواسم نبود دیدم آرومه کارارو داشتم انجام میدادم اومدسمتم دیدم دستاش کثیفه با دهنش چیکار کنم😭😭😭😭🤐

چیییی

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😶

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇

عزیزم😅😅😅😅

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

وای 

چقد خورده؟

یکم ابلیمو بده😅😂😂😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

معمولا خوردن مدفوع زیر ده ماهگی می تواند برای نوزاد خطرناک باشد به همین دلیل اگر بعد از خوردن مدفوع علائم غیر طبیعی در فرزند خود مشاهده نکردید، نگران نباشید ولی برای اینکه از میزان مدفوعی که خورده است مطلع شوید، بهتر است که به متخصص اطفال مراجعه کنید تا معاینه شود و در صورت لزوم از فرزند شما آزمایش گرفته شود.

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!