1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یکم پا شویه کن کف پاش یا تو پوشکش بین رون هاش خیار بزار قطره استا بده رفت بالا هم سریع شیاف بزن
هندونه بده بخوره این بیماری همه جا پخش شده بچه هاروهم میگیره
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
امروز رفتم تست دکترهای گفت کرونا جدید پخش شده بین بچه ها ولی خطرناک نیست ،،،
ن من تست گرفتیم از چند تا از بچه ها کرونا نبوده خیلیا در گیرشن معلومم نیست چیه فقط تبه و ابریزشه بینی در بعضی بچه ها عفونیم هست
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
براپسرم تب دل درد تهوع بود ،،،چند روز بردم پارک گرفتش ،،،بخدا اینا که ماسک نمیزنن مدیون ما هستن ،من ...
خدا ازشون نگذره من با بچه هام درگیر خود خواهی خواهرشوهر احمقم بودیم هی میومد بچه شیش ماهه و یک سال و نیمه رو میبوسید میگفتم دختر نکن میگقت برو بابا بچه داداشمه میخوای ازمون بگیریش وقتی بچه هام حالشون بد شد دیگه سمت شوهر احمق ترم نرفتم گفتم بمیریم سمتت نمیام حتی غذام گفتم از بیرون بگیر فقط ب اندازه خودم و بچه ها غذا میزاشتم پیام دادم همین خواهرشوهرم گفتم اگه واقعا بچه ها رو دوس داشتی این بلا سرشون نمی اوردی تو از هر دشمنی دشمن تری برا بچه هام کارتم عمدی بود مدیون حضرت زهرا باشه ک من چهارده شب با حال بد داغون شب و روز لرز از دست دادن بچه هامو داشتم
خدا ازشون نگذره من با بچه هام درگیر خود خواهی خواهرشوهر احمقم بودیم هی میومد بچه شیش ماهه و یک سال و ...
آخه عزیزم 😥چقد سخت ،واقعا بعضیا درک خیلی پایینی دارن ،آخه الان تو این وضعیت مهمونی اومدن چی داشتن ،منم خواهرشوهرم اومد چند وقت پیش هممون مریض کرد رفت ،حالا ما اصلا جایی نمیریم ،این چند روز پارکم که رفتم از بس این چند وقت خونه بودم بچم افسرده شده بود ،،،خدا نگذره از آدمای بی درک ...