2777
2789

دنبال یه اسم که ترجیحا معنیش داخلش باشه و موقع صدا زدن حس خوبی رو منتقل کنه میگردم

اسم هایی مثل

گلشید

بهار

ترنم

شاپرک

گیسو

گندم

یاس

غزل 

روشنا

ماهور

شما چی‌ پیشنها میدید؟ لطیف ترین و با احساس ترین ‌اسمی که شنیدید چی بوده؟

جز عشق جهان، نکته ی ارزنده ندارد که ندارد..

رمیسا.. ستاره ای که درسال 1 بار میدرخشد 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلارام

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
زهرا🙂

من نذر کردم خدا بهم دختر بده زهرا بزارم اسمشو 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

طنین

دل آرام

بهار

یاس

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
حریر ترنج ابریشم بهشت حنا کتان ریحان خزان برفا

عه منم اول حریر ب ذهنم رسید😍

همیشه عشق باشد همیشه برکت❤650☆☆☆شونصدمین کاربریمه🙄 نی نی سایت انقد منو نترکون برم دیگه رفتمممممم دیگه نه من نه تووووو😓
حریر رها باران سوگند ترانه نیل نهال جانان

این اسما پکجش‌ کنار هم قشنگه😄وقتی میخوای از بین‌همش یکیو انتخا‌ب کنی واقعا سخته

جز عشق جهان، نکته ی ارزنده ندارد که ندارد..