2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 107 پست

مبارکه😍🥳

منم سه روز قبل موعد همینقدر پررنگ بود🤩

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن منم یه آبجی یا داداش برا دخترم بیارم، تنها نمونه بچم  دوساله میخوام اما نمیشم

انشالله که بشه دوست عزیز مامان من ۱۰ ساله که بچه میخواد ولی نشده و من هنو تک فرزندم 🙂🥲

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
بیشتر ببینید

دومین تاپیک بی بی چک مثبت دیدم امروز😊😍😍😍خیلی حس خوبه داره❤️برای منم دعا کنید اگه ب دلت افتاد باردار میشم 😊🤲🤲استارتر انشاالله ک بارداری خوبی داشته باشی و نی نیتو سالم بغل بگیری😘😘🤩

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
بیشتر ببینید
دومین تاپیک بی بی چک مثبت دیدم امروز😊😍😍😍خیلی حس خوبه داره❤️برای منم دعا کنید اگه ب دلت افتاد بار ...

ممنونم عزیزم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
انشالله که بشه دوست عزیز مامان من ۱۰ ساله که بچه میخواد ولی نشده و من هنو تک فرزندم 🙂🥲

فدات گلم توکل بخدا

نمیدونی مشکل از مامانته یا بابات 

سخته تک فرزندی؟ چند سالتونه شما؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
فدات گلم توکل بخدا نمیدونی مشکل از مامانته یا بابات  سخته تک فرزندی؟ چند سالتونه شما؟&n ...

مامانم یه ذره بیماری داره که همین موقع اقدام به بارداری فهمیده

کیست داشت که عمل کرد گرفت ولی دوباره کل تخمدانش کیست ساز بود بعد عمل کرده کل تخمدان رو برداشته تو سه ما دوتا عمل داشته 

بعد تا چندین ماه دکتر اجازه بارداری نداده چون دوتا عمل داشته چون شکمش باز شده بود برا بارداری میگفتن ضرره باید بگذره تا بهتر بشه

بعد از چند وقت دوباره رفت برا اقدام که گفته باز کیست آورده اون تخمدانی که بوده( عمل کرده بود تخمدان سمت راست رو برداشته و سمت چپ بود) 

دوباره با قرص، دارو و دکتر و اینا این کیستش بر طرف شده الان دوباره رفته دکتر یه قرصی بهش داده گفته اینارو بخور خوردی اگه تا شهریور باردار نشدی دیگه نمیشی 😔😔

خیلی سخته تک فرزندی من بعضی اوقات واقعا اذیت میشم منم دوست دارم برادر یا خواهر داشته باشم 

دیروز دوست ی فیلمی فرستاد که داداشش بخاطرش گریه میکرد اون قدر اون لحظه دلم داداش خواست😭😭گریه ام 

گرفته بود 

دلم میخواد یه نفر منو هم آجی صدا کنه چرا باید اینا تو دلم حسرت باشه ؟ نه عمه میشم نه خاله خب منم دل دارم دلم میخواد خانوادم پر جمعیت باشه ولی حیف که نمیشه

هیچ وقت ناشکری نمی‌کنیم خدا اینجوری صلاح دونسته برامون و هیچ وقت به روی مادرمون نمیاریم چون از دست اون که کاری بر نمیومده😔💓

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
بیشتر ببینید
مامانم یه ذره بیماری داره که همین موقع اقدام به بارداری فهمیده کیست داشت که عمل کرد گرفت ولی دوباره ...

عزیززززززم ایشالا معجزه شه و دل تو و مامان بابات شاد بشه 

منم نگران تنهایی های دخترمم همش، خداکنه هرکی بچه میخواد به آرزوش برسه 

خیلی درد بدیه انتظار 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
عزیززززززم ایشالا معجزه شه و دل تو و مامان بابات شاد بشه  منم نگران تنهایی های دخترمم همش، ...

ممنون گلم لطف کردی دلم پر بود 😅

انشالله که خدا به شمام یه نینی سالم و ناز بده💙❤

بیشتر ببینید
وقتی به قدرت مطلق توکل کردی دیگه خیالت راحت برو خوب بخور و بخواب تا به امید خدا نی نی نازت رو بغل کن ...

عزیزم ممنون از دعای خیر شما امروز جلو شاه چراغ بودم دلم شکست داشتن شیری نذری می دادن دعای همه کردم

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید