2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 107 پست
تو میترسی حامله نباشی  من میترسم حامله باشم😂 حامله ای برو آزمایش بده

گفتم موعد پریودیم برم که دقیق باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
خب پس یه کم باید صبور باشی

بنظرتون طبیعی میشم بازم؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبارک🥳 مبار ...

مرسییییییی😘😘😘😘😘😘

تازه وارد دو ماه شدم😍نمیدونم چیه...۱۵ تیر میزم برای سونو تشکیل قلب دعامون کن

وای خدا 

یعنی به صدای قلبش فکر میکنما قبلم وایمیسه

آره وقتی یه بار تجربه کردی حتما بازم میشه گاهی طول میکشه

کاش بشه کاش خدا از زبونت بشنوه 

برام دعا کن عزیزم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید