2777
2789

عفونت خیلی خطریه وباعث زایمان زودرس میشه اگ درمان نشه.‌دکترم پماد کلوتریمازول۲درصد دادگفت طبق دستوراستفاده کنم بگوبخره خواهرت چیزکاملا بی ضرریه...اپلیکاتورشو بگو نصفه وارد کنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا اگه چیزی میدونید بگید خیلی نگرانه

خب عزیزم یه دکتر دیگه بره

تجویز دکترا متفاوته ولی دکتر منم گفت پماد کلوتریمازول، یک سوم اپلیکاتور رو وارد کن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بره پیش دکتر دبگ. خط ناکه. اه بهداشتم جاس اخه هیچوقت نرفتم و نمیرم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
خودسر استفاده کنه ؟اگه خوب نشد چی 

خب وقتی دکترمحل نمیده یاباید خودسربگیره یادکترشو عوض کنه این چه دکتراحمقیه آخه...خوب میشه اگه خیلی شدید نباشه...من یبار ماما بهم داد اول بارداری ازاونروز تامیام عفونت بگیرم زود پمادو خودم سرخود استفاده میکنم..بگو بره پیش یه دکتر دیگه اگ میخاد خودسرنباشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

ازکجا میدونه حالا عفونته اگه بو خارش سوزش داشته باشع عفونت اگه اینا نباشه ترشح کلان تو حاملگی زیاده من خودم با سلفه کردن ازم میریزه ولی هیچکدومش ندارم فکرمیکردم عفونت ولی دکتدم گفت نه نترس ترشح

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه 

خوب شاید واقعا عفونت نداره ماها خیلی سخت میگیریم منم تو ازمایش چکاب قبل بارداری نوشته بود عفونت دارم اما به دونا دکتر نشون دادم به دکتر خودم نشون دادم هیچی نگفت هفته ی پیش هم رفتم گفتم عفونت گرفتم گفت نگران نباش چیزی نیس تشخیص دکترا با ما فرق داره