2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 21 پست
مگ قراره دیگه رابطه ای باشه ک بچه باشه

نباشه ک بدترمیشه میره همیشه مگه مث هم خونه زندگی کنیددیگه 

هییییییی🥺🥺🥺🥺🥺

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هم خونه میشیم.بره مهم نیست درد همون درده چه یک بارچه هزارباز

اگه بتونی تحمل کنی خیلی سخته بالاخره ی روزی کم میاری بدترش نکن اگه ی بار بوده  هرچندهمیشه توذهنته مجبوری نقش بازی کنی زندگیتوخودت بساز

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اگه بتونی تحمل کنی خیلی سخته بالاخره ی روزی کم میاری بدترش نکن اگه ی بار بوده  هرچندهمیشه توذهن ...

کم نمیارم من قوی ترازاین حرفام.بیدی نیستم بااین بادابلرزم.اصولا زودفراموش میکنم الانم انگارکلاازاول نبوده بهش فکرنمیکنم ک برام سخت بشه

کم نمیارم من قوی ترازاین حرفام.بیدی نیستم بااین بادابلرزم.اصولا زودفراموش میکنم الانم انگارکلاازاول ...

خوبه خدابهت صبربده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز