2777
2789
عنوان

مهریه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 47 پست

جمعه عروسی دختر خواهرشوهرم بود 350 سکه مهریه اش شد 

همه تعجب کردیم  نمیدونم چرا بابای دختره قبول کرد گفت من دخترمو نمیفروشم میخوام خوشبخت باشن 

حالا دختره تک فرزند و باباش پولدارررررررررهاااا خیلی وضع مالی خوبی داره 

ولی پسره هیچی نداره نه خونه ونه ماشین

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه به من ثابت کرده آدمی که سر مهریه چونه میزنه یه آدم خسیسه  و این اولین نشانه آدم های خسیسه ...

اخ اخ دقیقا گل گفتی!

باور کن من چن باری بیرونم رفتم خرج کردنش خوب بود ولی سر مهریه اصن تعجب کردم شک افتادم خسیسن

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
جمعه عروسی دختر خواهرشوهرم بود 350 سکه مهریه اش شد  همه تعجب کردیم  نمیدونم چرا بابای دخت ...

اوه چه شانسی داره پسره

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
تو‌ گوگل سرچ کن

مرسی گلم والا من یبار به خانواره خودم گفتم حق طلاق مادرم میخواست نصفم کنه

کلن چکو چونه زدن هردوتون سر چیزی ب اسم مهریه جالب نبوده از نظر من

احسنت منم اینقدر از چونه زدن مهریه بدم میاد شب خواستگاریم بابام گفت ۳۱۳تا اونا گفتن نه ۱۱۴ تا ما گفتیم نه باباش همینجور یه دونه یه دونه اضافه می‌کرد اینقدر بدم اومد اه  باز یادش افتاد

دیدم که میگم من با۱۴ تا سکه دختر عموم اون هفته عقد کرد

اره ولی ادمش مونده کسی که سکه رو یه کلامه دیگه خونه و طلا که نمیده یا حداقل خودشون میگفتن سکه کم اما فلان دنگ خونه هم روش