2777
2789
عنوان

دادش

78 بازدید | 11 پست

بچه ها چقد داداشاتون و دوس دارین؟فکر نکنم کسی مث من باشه آخه داداشم دنیامه زیادم باهم هم صحبت نیستیما ولی خیلیم هوای همو داریم از همه تو دنیا بیشتر دوسش دارم نقطه ظعفم خودشه همه هم تو فامیل میدونن جونم براش در میره خیلی روش حساسم  واس همین اصن دلم نمیخواد زن بگیره 😑

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن نگیره بهتره

آره چون از الان ب خودشم گفتم زن گرفتی من باهاش نمیسازم مامانم ب شوخی میگه آخر سر خودتو میگیرم براش😂

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
ب تنها چیزی ک حسادت میکنم تو زندگیم همینه ،خیلی حسودیم میشه واقن ب اونایی ک داداش دارن

واقعنم باید حسودیت شه😂اصن داداش داشتن عشقههه عشق فکر کن از هیچی نترسی چون ی داداش با غیرت داری

آره چون از الان ب خودشم گفتم زن گرفتی من باهاش نمیسازم مامانم ب شوخی میگه آخر سر خودتو میگیرم براش😂

😂

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
مررض میخااام😢😭😂

باورت میشه از عشق زندگیمم بیشتر میخوامش ب هرکی گفتم گفته پس عاشق عشقت نیستی اون باید تو اولویت باشه ولی اصلا اینجوری فکر نمیکنم درسته عشقمه خیلیم منو میخواد خونواده هر دومون در جریانن ولی بازم داداشمو از همه بیشتر میخوامش

باورت میشه از عشق زندگیمم بیشتر میخوامش ب هرکی گفتم گفته پس عاشق عشقت نیستی اون باید تو اولویت باشه ...

بخدا ک میخای اشک منو دراری😐😂😭 

واقن داداش داشتن نعمته ،همیشه ی خلاء تو زندگیم هس اونم نداشتنه داداشه ،خیییلللییی قدرشو بدون ، زنده باشه ،ولی ی مرزی واسه دوس داشتنت قائل شو ک پس فردا ک ازدواج کرد اذیت نشی یا اذیت نکنی

بخدا ک میخای اشک منو دراری😐😂😭  واقن داداش داشتن نعمته ،همیشه ی خلاء تو زندگیم هس اونم نداشت ...

ایشالله یکی بیاد تو زندگیت ک دیگ ب هیچکس نیاز نداشته باشی❤