2777
2789
عنوان

خواستگاری

166 بازدید | 15 پست

سلام خانوماااا من یه خواستگار دارم که ادم پاک و مودب و خوبیه اخلاقمون هم خیلی شبیه به همه یعنی از هر لحاظ اوکی هستیم و خداروشکر خیلی خیلی کم و یه جورایی بحثی نداریم باهم 

و چون خواهرش زن دایی من هست کلا رفت و امدا همدیگرو میبینیم 

قیافش و هیکل و قدش کاملا باب میلمه حتی اخلاق و شخصیتش هم باب میلم هست 

ادم فوق العاده کاری هست هرکاری بتونه انجام میده حتی شده دو شیفت کار میکنه 

فقط الان در حد خودش یه پس اندازی داره 

سنش هم زیاد نیست و طبیعیه پس انداز انچنانی نداشته باشه 

فقط اینکه بخاطر شغلش که شغل ثابتی نداره و ازاده نگرانم  من واقعا دلم میخوادش و با خودم عهد بستم که باهاش کنار بیام تو خریدای اولیه بله برون و خواستگاری و حتی بعد ها ازدواج ...

اما موندم بعدا میتونم تو زندگی اگه کمبودی بود تحمل کنم یا نه ؟؟؟ خودمون هم خیلی مرفه نیستیم ولی خب متوسط روبه بالاییم و هرچیزی خواستم اگه تونستن برام فراهم کردن و اگه نتونستن نه 

خیلی سردرگمم کرده ممنون میشم کمک کنین 

من قبلا هم دوتا خواستگار داشتم تو تاپیک قبل ازتون مشاوره گرفتم موقعیت عالی داشتن اما بخاطر شرایطشون گفتین ردشون کنم و همینکارو کردم واقعیتش من یه مقایسه ای که میکنم بین خواستگارام 

اونا پولدارن ولی به پول و موقعیتشون مغرورن و یه جورایی خودشونو بالا میگیرن 

این خواستگارمم واقعا ادم پاک و خوش اخلاقی هست ولی متاسفانه کار ثابت نداره فعلا...اما خب واقعا وقتی باهاش حرف میزنم خوشحالم ارومم میگم این شاید درامدش کمه اما معرفت و خوش اخلاقه 

خیلی طولانی شد معذرت میخوام از همگی 

چن سالشه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳

خب سنش خیلی کمه ایشالله باهم ب همه چی میرسید

مهم اخلاق و شخصیته

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
چیه کارش دقیقا

فعلا که تو یه کافه رستوران با دوستش شریکه حالا فکر نکنی جای بزرگیه نه یه جای دنجه... من از بابت خودش نگرانی ندارما چون عمرا بیکار بمونه تو خونه چون برادر زن داییم هست قشنگ میشناسمش و داییم هم همیشه ذکر خیرشو که پسر کاری هست با این سنش اینجوری دنبال ایندشه و اینا تعریف میکنه  

فقط دیگ شغل ازاده دیگ این نگرانم میکنه 

مثلا چجوریاست میشه یکم توضیحات بدی من متوجه بشم 

یعنی یه ذره باهاش بیشتر حرف بزن ببین همش میگه مامانم مامانم 

نزار مثل من بدبخت بشی نامزدم یدونه میخواد آب بخوره به مامانش میگه اول اولویتش مامانشه بعد خواهرش بعد من 

شما با خواستگارتون هم فامیل هم که هستید تو این چند سال زنداییتون رو شناختین

خب سنش خیلی کمه ایشالله باهم ب همه چی میرسید مهم اخلاق و شخصیته

بله اخلاق و شخصیتش که واقعا عالیه همیشه باعث شادی و خنده منه من ادم کم حرفیم ولی وقتی باهاش هم صحبت میشم شده ساعت ها حرف میزنم و کلا از هم صحبت شدن باهاش سیر نمیشم 

یعنی یه ذره باهاش بیشتر حرف بزن ببین همش میگه مامانم مامانم  نزار مثل من بدبخت بشی نامزدم یدون ...

همش که نمیگه مامانم مامانم ولی گاها شده که راجب خواستگاری و مراسمات حرفش پیش افتاده که بنظرم طبیعیه خب بزرگترش هستن ولی راجب چیزای دیگه نه اصلا