2777
2789
تروخدا دعا کن از صبح دارم از خوشحالی بال در میارم الان بی بی زدم منفی 

انشاالله که مثبته من خودمم در انتظارم😓

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ شدم ۹ دوباره انگار پریود شدم کم بود الان نمیدونم از هیچی هم سر در نمیارم 

تا نهم خیلی مونده  وایسا نهم بزن اونم اولین ادرار صبح  

ان شالله که مثبته  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
خدا کنه مثبت باشه  از انتظار پیر نشم دیگه🥺 یه جور درد دارم فکر میکنم پریود شدم  ولی نمیشم ...

ان‌شاءالله عزیزم مثبت باشه 

منم وقتی باردار بودم همون علایم پریود رو داشتم فک  میکردم الانه که پریود شم ولی یه حسی هم بهم میگفت نمیشی بارداری

من دوبار باردار شدم یکیش سقط شد بار دوم به دنیا اومد

ولی هر دو بار رو حس کرده بودم از قبل بی‌بی چک 

ان‌شاءالله این ماه بارداری عزیزم به علایم توجه نکن مهم پریوده که ان‌شاءالله نمیشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ان‌شاءالله عزیزم مثبت باشه  منم وقتی باردار بودم همون علایم پریود رو داشتم فک  میکردم الا ...

قربونت گلم. ممنون جواب دادی از ظهر از هر کی میپرسم جواب نمیدن   رومم نمیشه پیش شوهرم برم بی بی چک بخرم  میترسم باز منفی بشه   توکل بر خدا💖😘

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
قربونت گلم. ممنون جواب دادی از ظهر از هر کی میپرسم جواب نمیدن   رومم نمیشه پیش شوهرم برم ب ...

توکل به خدا ان‌شاءالله مثبته یه چند روز صبر کن 

ان‌شاءالله این ماه شوهرت رو سوپرایز کنی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

توکل به خدا ان‌شاءالله مثبته یه چند روز صبر کن  ان‌شاءالله این ماه شوهرت رو سوپرایز کنی

خدا از دهنت بشنوه  خدا پسر گلتو حفظ کنه😘😍

تروخدا برام دعا کن 

ان شالله که خیرو عافیته  و خداوند بهتون فرزندان سالم وصالح و محب اهل بیت عنایت کنه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چند ساله  

30سالمه  هنوز یکسال نشده  ولی شرایط بدنم جوریه که احتمالش کمه 😥

منم یک سال نشده 

انشاالله زود نتیجه میگیری نگران نباش

30سالمه  هنوز یکسال نشده  ولی شرایط بدنم جوریه که احتمالش کمه 😥

عزیزدلم چیزی که برا خدا نشد نداره ازش بخواه شمارو واسطه دنیا اومدن فرزندان  محب اهل بیت و سالم و صالح قرار بده  ان شالله که هرچه زودتر دامنتون سبز بشه