2777
2789

09132554009 این شماره یه نفر مطمئن، دعام کنید و خواهش میکنم برای کسی بد ننویسین. فقط برای باطل کردن استفاده کنید. بگید از طرف یه نفر که تهران هست شماره رو گرفتید. خداییش کارش درست هست. خدا خیرش بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلم حل بشه تاآخرعمر دعات میکنم تونمازشبم

دستت درد نکنه، به هیچ کس دیگه جز این زنگ نزن، من به خیلی ها شماره اش رو دادم و راضی بودن، کارش خداییش درست هست و پول کم میگیره، سرکتاب هم مجانی باز میکنه.  کار این رو خیلی ها انجام میدن ولی خیلی پول میگیرن، این ارزون میگیره و درست انجام میده ایشالله، من که مشکلم حل شد، خیلی مشکل داشتم ولی الان خدا رو شکر به آرامش رسیدم

دستت درد نکنه، به هیچ کس دیگه جز این زنگ نزن، من به خیلی ها شماره اش رو دادم و راضی بودن، کارش خدایی ...

عزیزم این کیه پیام گذاشته من هستم درخواست بده همین دعانویسه که شمارش دادی

عزیزم این کیه پیام گذاشته من هستم درخواست بده همین دعانویسه که شمارش دادی

این کاربر دیگه بوده که بهت گفت که درخواست دوستی بده تا شماره اش رو خصوصی بهت بده ، نمیخواسته اینجا شماره اش رو بذاره.

دستت درد نکنه، به هیچ کس دیگه جز این زنگ نزن، من به خیلی ها شماره اش رو دادم و راضی بودن، کارش خدایی ...

این آرامش خیلی مهمه من که چندساله ندارم همش مشکل وگره توزندگیمه حالام طلسم و جادو .نگفتی کجاییه

این آرامش خیلی مهمه من که چندساله ندارم همش مشکل وگره توزندگیمه حالام طلسم و جادو .نگفتی کجاییه

سمت یزد هست، با پست برات ارسال میکنه اگه هم بخوای خودش همه کارها رو انجام میده و یه مقدار پول بیشتر میگیره، از من که تا حالا  بیشتر از 150 هزار تومان پول نگرفته.

سمت یزد هست، با پست برات ارسال میکنه اگه هم بخوای خودش همه کارها رو انجام میده و یه مقدار پول بیشتر ...

فامیلش چیه شماتاحالا باطل سحر انجام داده براتون چون من فقط می خواهم جادووطلسم باطل بشه همین مشکلم اینه