2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا تحت نظر بودم ،برام تجویز شد ،الان نیستم 

برو تا برات سرترالین تجویز کنه دوزش رو هم بهت بگه سرترالین یکماه یا ۲۰ روز طول میکشه اثر کنه و یه هفته هم عوارض داره از فلوکستین خیلی بهتره ولی باید مرتب بخوری 

اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
برو تا برات سرترالین تجویز کنه دوزش رو هم بهت بگه سرترالین یکماه یا ۲۰ روز طول میکشه اثر کنه و یه هف ...

وای نه الان آمادگی ندارم برم و داروم عوض شه ... 

آره دیگه اولاش تا اثر کنه و بدن بهش عادت کنه طول می کشه و آدم اذیت میشه ،نمیخوام دوباره شروع کنم ،سخته 

آره من چون بهش احتیاج داشتم مرتب میخوردم 

الانم نگرانم از نظر جسمی ،که یکدفعه قطع شده ،مشکلی پیش نیاد

تحت فشار و کلافه م ،سردرد و بهم ریختگی روانی و عصبی و ...حالم خوب نیست دارم اذیت میشم

وای نه الان آمادگی ندارم برم و داروم عوض شه ...  آره دیگه اولاش تا اثر کنه و بدن بهش عادت کنه ...

این عوارض چند روز دیگه خوب میشه اما شما برین فلوکستین رو نسخه نشون بدید تا بهتون بدن چون نسخه نشون نمیدی میگن نداریم 

اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
این عوارض چند روز دیگه خوب میشه اما شما برین فلوکستین رو نسخه نشون بدید تا بهتون بدن چون نسخه نشون ن ...

نمیدونم سخت داره میگذره...

نه قبلا هم می‌گرفتیم بدون نسخه ،میدادن 

الان چند جا سوال کردیم ندارن ،میگن شرکت ها ندارن و ...