2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 14384 بازدید | 114 پست
روز 12 آزمایش دادم بتام شد 233 روز 14 شد 218 منم کلی گریه وناراحتی دکترم گفت دوباره آزمایش تو تکرار ...

ديروز رفتم سونو ساك حاملگي خاليه دكتر ١٠ روز وقت داده اگه خونريزي نكردم دوباره سونو بدم اگه چيزي نبود پايان بارداري

ديروز رفتم سونو ساك حاملگي خاليه دكتر ١٠ روز وقت داده اگه خونريزي نكردم دوباره سونو بدم اگه چيزي نبو ...

تو چندمین روز انتقال رفتی سونو این چندمین سونوت بود به دلت بد راه نده خدا بزرگه از خدا میخوام کمکمون کنه الان خونریزی که داشتی کم شد انشالله تا 10 روز دیگه جنین و می بینیم من همکارم تا هفته 8 هیچی دیده نشد بعد دو هفته همه چی رویت شد علائم چیزی نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بعد انتقالت سعی کن شیر وماست نخوری استرس سمه استراحت مطلق نباش دیگه بقیه وبسپار به خدا

میگن لبنیات که خوبه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
تو چندمین روز انتقال رفتی سونو این چندمین سونوت بود به دلت بد راه نده خدا بزرگه از خدا میخوام کمکمون ...

هفته هشتم دو روز ديگه تموم ميشه. حالت تهوع شديد دارم اصلا نميتونم چيزي بخورم.خيلي ضعيف شدم

هفته هشتم دو روز ديگه تموم ميشه. حالت تهوع شديد دارم اصلا نميتونم چيزي بخورم.خيلي ضعيف شدم

لک بینیت قطع شد؟ تهوع که نشونه خوبیه توکل به خدا خدا بزرگه من که علائمی ندارم . تو بعد انتقال چنبد بار رفتی سونو‌؟ مطمنی دو روز دیگه ۸ هفته ات تموم میشه از انتقالت چند روز میگذره

لک بینیت قطع شد؟ تهوع که نشونه خوبیه توکل به خدا خدا بزرگه من که علائمی ندارم . تو بعد انتقال چنبد ب ...

منم از امروز بعد گذاشتن شیاف واژینال افتادم به خونریزی باید تا سه شنبه صبر کنم بعد برم سونو واسمون دعا کنید