2777
2789
عنوان

من و افکارم...

161 بازدید | 13 پست

تا موقعی ک مادرشون زنده بود یه درد بود حالاک یکساله دیگه رحمت خدا رفته باز یه درد بزرگتر شده 

توی ساختمون پدرشوهر زندگی میکنم هر شبی ک چهارتا دخترش میان خونه باباشون اگه من یه لحظه برم سلام بدم برگردم شب از سردر خوابم نمیبره

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والله نمیرم  خیلی کم  اگه خدا کمک کنه اسباب کشی کنم ب جای دیگه قیافه نحس اینا نبینم

ان شاءالله به امیدخدا، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم، خدائیش بعضیا مث سلولادرونی به عروس به چشم سلول بیگانه رفتارمیکنند بهش حمله میکنن  

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
الانم بعد نماز و شام یه لحظه رفتم فقط سلام کردم برگشتم الان سرم داره میترکه از دست رفتاراشون خواب ب ...

فازشون چیه اینا چی میخان، ولشون کن بابا، حیف نیس ی لحطم خودتو ناراحت کنی،،، اصلا فکزنکن

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
ان شاءالله به امیدخدا، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم، خدائیش بعضیا مث سلولادرونی به عروس به چش ...

والله بعدم میگن عروس بد

اخه من دختر۲۰ساله اومدم لای یه مادرشوهر روانی خدابیامرز مریضی روحی داشت و چهارتا خواهر شوهر کفتار

الانم ک بزرگتر شدم بدتره بیشتر رفتاراو حرفاشون درک میکنم 

والله بعدم میگن عروس بد اخه من دختر۲۰ساله اومدم لای یه مادرشوهر روانی خدابیامرز مریضی روحی داشت و چ ...

خداصبرت بده عزیزم، اصلا فکرنکن بهشون، خداشفاشون بده

فازشون چیه اینا چی میخان، ولشون کن بابا، حیف نیس ی لحطم خودتو ناراحت کنی،،، اصلا فکزنکن

کاش میتونستم فک نکنم 

کاش نمیدیدمشون 

کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب

کاش میتونستم فک نکنم  کاش نمیدیدمشون  کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب

گذروندم این لحظاتو، خداکمکت کنه، الان 100صلوات برا آرامشت میفرستم وتمام افکارمنفی ازذهنتون بره

گذروندم این لحظاتو، خداکمکت کنه، الان 100صلوات برا آرامشت میفرستم وتمام افکارمنفی ازذهنتون بره

متشکرم دوست مجازی مهربونم

خدا اجرت بده

متشکرم دوست مجازی مهربونم خدا اجرت بده

خوابم میادامابخاطر شما میفرستم چون میدونم واقعا اذیتی، 

کاش میتونستم فک نکنم  کاش نمیدیدمشون  کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب

زیارت عاشورا بخون

اخرش بسپر به اقا امام حسین

من خودم اینطوری ارامش میگیرم

والا من ازشون دورم

هی پیام میدن کنایه میزنن

خیلی اذیت میکنن

تایپیک اخرم هست