ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 عنوان من و افکارم... 161 بازدید | 13 پست تا موقعی ک مادرشون زنده بود یه درد بود حالاک یکساله دیگه رحمت خدا رفته باز یه درد بزرگتر شده توی ساختمون پدرشوهر زندگی میکنم هر شبی ک چهارتا دخترش میان خونه باباشون اگه من یه لحظه برم سلام بدم برگردم شب از سردر خوابم نمیبره یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید 1400/03/27 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 نرو راحت باش السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 الانم بعد نماز و شام یه لحظه رفتم فقط سلام کردم برگشتم الان سرم داره میترکه از دست رفتاراشون خواب ب چشمم نمیاد یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 نرو راحت باش والله نمیرم خیلی کم اگه خدا کمک کنه اسباب کشی کنم ب جای دیگه قیافه نحس اینا نبینم یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 والله نمیرم خیلی کم اگه خدا کمک کنه اسباب کشی کنم ب جای دیگه قیافه نحس اینا نبینم ان شاءالله به امیدخدا، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم، خدائیش بعضیا مث سلولادرونی به عروس به چشم سلول بیگانه رفتارمیکنند بهش حمله میکنن السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 الانم بعد نماز و شام یه لحظه رفتم فقط سلام کردم برگشتم الان سرم داره میترکه از دست رفتاراشون خواب ب ... فازشون چیه اینا چی میخان، ولشون کن بابا، حیف نیس ی لحطم خودتو ناراحت کنی،،، اصلا فکزنکن السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 ان شاءالله به امیدخدا، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم، خدائیش بعضیا مث سلولادرونی به عروس به چش ... والله بعدم میگن عروس بداخه من دختر۲۰ساله اومدم لای یه مادرشوهر روانی خدابیامرز مریضی روحی داشت و چهارتا خواهر شوهر کفتارالانم ک بزرگتر شدم بدتره بیشتر رفتاراو حرفاشون درک میکنم یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 والله بعدم میگن عروس بد اخه من دختر۲۰ساله اومدم لای یه مادرشوهر روانی خدابیامرز مریضی روحی داشت و چ ... خداصبرت بده عزیزم، اصلا فکرنکن بهشون، خداشفاشون بده السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 فازشون چیه اینا چی میخان، ولشون کن بابا، حیف نیس ی لحطم خودتو ناراحت کنی،،، اصلا فکزنکن کاش میتونستم فک نکنم کاش نمیدیدمشون کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 کاش میتونستم فک نکنم کاش نمیدیدمشون کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب گذروندم این لحظاتو، خداکمکت کنه، الان 100صلوات برا آرامشت میفرستم وتمام افکارمنفی ازذهنتون بره السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 گذروندم این لحظاتو، خداکمکت کنه، الان 100صلوات برا آرامشت میفرستم وتمام افکارمنفی ازذهنتون بره متشکرم دوست مجازی مهربونمخدا اجرت بده یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 متشکرم دوست مجازی مهربونم خدا اجرت بده خوابم میادامابخاطر شما میفرستم چون میدونم واقعا اذیتی، السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
28kiana عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 11788 کاش میتونستم فک نکنم کاش نمیدیدمشون کاش حداقل خوابم ببره تموم بشه امشب زیارت عاشورا بخوناخرش بسپر به اقا امام حسینمن خودم اینطوری ارامش میگیرموالا من ازشون دورمهی پیام میدن کنایه میزننخیلی اذیت میکننتایپیک اخرم هست