گلگلی۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 994 عنوان تتو دست 65 بازدید | 6 پست امروز تتو دست زدم میسوزه پماد آد زدم ورم وسوزش داره چکار کنم .آب نزدم 1400/03/27 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 نمیدونم تا حالا تتو نکردم نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 این تتو چه مفهومی برات داره؟ نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 به شما ربطی نداره واا 😐من واقعا منظور بدی نداشتم فکر میکردم هر کسی تتو میزنه اون طرحی ک انتخاب میکنه براش ی مفهومی دارهمنم از تتوت خوشم اومد گفتم ببینم برات چه مفهومی دارهواقعا متاسفم بابت اومدنم توو تاپیک شما ریپلای نکنین ممنون نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤