2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم همین الان 😔

439 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من و بچه ام خونه مامانم بودیم بچه ام خیلی اذیت میده شوهرم گفت برید اونجا من میام دنبالتون بعد بچه ام شوهرم ک اومد اونقدر اذیت کرد و گریه کرد نمیومد شوهرم تو ماشین موقع برگشت گفت که دیگه یه هفته از خونه در نمیام منم گفتم برای چ در نمیای از خونه نفهمیدم ک منظورش بوده که بچه رو در نمیارم.... بعد گفت چشمات چرا اینجور میکنی گیر داد ب من و چشماش هی بالا و پایین برد و کتکم زد تو ماشین منم زدم تو دستش گفتم ایشالا دستت بره زیر گل 

با اجازه استاتر 

این تاپیک لایق حداقل ۱۰۰ لایک نیست ؟؟؟ 😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6687122/بیاین-یه-متن-کوتاه-و-قشنگ-بخونیم-و-برای-امام-زمان-عج-صلوات-بفرستیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

واا

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان