2777
2789
عنوان

یهو دلم می شکنه 😔

106 بازدید | 10 پست

گاهی حالم خوبه اما یهو یاد اون دو سه باری میفتم که حالم بد بود و شوهرم هم یکی خوابوند تو گوشم؛ یاد اینکه با چه زحمتی طبقه بالای مادرشوهرم با پولهای عروسی مون خونه ساختیم و مادرشوهرم گفت شما که خونه ندارید مال پدر شوهره؛ یاد اون که وقتی که مادربزرگم رفت... گاهی یهو حالم بد میشه و میرم تو فکر.... و به این فک می کنم شاید خیلی جاها اشتباه کردم شایدم نه عادیه این اتفاق ها... نمی دونم شما بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اموزشش ببین و راه و رسم زندگی تو دریاب که تفکرت کار کنه نه داخل احساس ها گیج بشی

واقعا بیشتر وقت‌ها فکرم کار نمی کنه و نمی دونم کجای زندگی هستم. اطرافیان من واقعا چه جور آدمهایی هستن و ...

واقعا بیشتر وقت‌ها فکرم کار نمی کنه و نمی دونم کجای زندگی هستم. اطرافیان من واقعا چه جور آدمهایی هست ...

میتونم خودشناسی ای که خودم بهش رسیدم و بهت بگم

اما بهترش اینه راهنماییت کنم خودت بری یاد بگیری

Page:iamsina_sw
یه مقدار راهنمایی کن منو خانمی. واقعا این مسائل تقصیر منه یعنی؟!

مسئله هر چه باشه

برگ برنده شما باید این باشه که همیشه با عشق متوجه ذات الهی خودت و متوجه مسیر رشد و هدف خودت باشی

آدم هارو ول کن رو آدم ها حساب نکن

و اگه اشتباهی کردی خب جبران کن اگه لازمه یا خودتو تغییر بده اگه خصوصیت بدی داری

اگه هم خوبی خب الکی ادای حال بدا رو در نیار با دل و جان برو جلو به خودت به روحت به جسمت به هدفت به آينده ات برس

این خلاصه مطلب

البته هدف آخر که خداست بدون شک و به سمتش میریم در مسیر هم باید خدایی بریم سمت خدا جهان زیبا و دل انگیز بعد

اما تا هستی برقرار باش و در راه بهشتی تر کردن این دنیات در راه زیبا کردن پیشرفت کردن و خلق خواسته ها تلاش کن

یه تخصص رو انتخاب کن ادامه اش بده این چیزا کم تر مسشه

البته هدف آخر که خداست بدون شک و به سمتش میریم در مسیر هم باید خدایی بریم سمت خدا جهان زیبا و دل انگ ...

همه اینا تو ذهنم هست ولی گاهی یهو به خودم میگم نکنه بعد چند سال بفهمم همه کارهام اشتباه بوده همه زندگیم... نکنه این رفتارهای شوهر و خانواده ش نشونه اینه که زندگی ما عاقبت نداره و من دارم خودمو به نفهمی می زنم.