2777
2789
عنوان

دو هفته تاخیر 😏

96 بازدید | 8 پست

کلی ورزش کردم و رژیم گرفتم این ماه ، ممکنه بخاطر اون باشه؟؟ جلوگیری طبیعی داشتم و چند روز پیش بیبیچک خودکاری منفی شد ، نفخ شدیدددد دارم ، مدام حس پریود شدن دارم اما نمیدونم چرا نمیاد 😒 زعفرون و همه چی هم امتحان کردم 😶 ممکنه بیبیچک بارداریو نشون نده؟؟ مرسی ک تجربیاتتون رو به اشتراک میزارید ❤

خدایا شکرت💜

پیش‌گیری طبیعی وجود نداره عزیزم😣

حتی با پیش‌آب هم امکان بارداری وجود داره. مراقب باشید اگر شرایط بچه رو ندارین، ریسک نکنید

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

یه هفته یا چندروز دیگه وایسا. بی‌بی‌ بزن دوباره

کلا چاق و لاغر شدن یا همون تحرک رو عملکرد تخمدان‌ها تاثیر میذاره 

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش‌گیری طبیعی وجود نداره عزیزم😣 حتی با پیش‌آب هم امکان بارداری وجود داره. مراقب باشید اگر شرایط ب ...

تازه این ماه میخواسم اقدام کنم ،خب بیبیچک ک منفی نشون داد ، خودکاری هم بود ، نمیدونم چرا انقدر نفخ دارم 😶😭

خدایا شکرت💜
عزیزم وقتی عقب میندازی چرا زعفرون میخوری یعنی یه درصد احتمال بارداری نمیدی؟ دوهفته تاخیر خیلی زیاده ...

بیبیچک منفی شد 😐 چند روز پیش زدم ، خودکاری هم بود ، به جز نفخ هم علائم ندارم ، 

خدایا شکرت💜
یه هفته یا چندروز دیگه وایسا. بی‌بی‌ بزن دوباره کلا چاق و لاغر شدن یا همون تحرک رو ع ...

اخه بعده دو هفته اگه مثبت بود باید یک هاله ای مینداخت دیگه ، بازم مرسی عزیزم بابت راهنماییت ❤

خدایا شکرت💜
تازه این ماه میخواسم اقدام کنم ،خب بیبیچک ک منفی نشون داد ، خودکاری هم بود ، نمیدونم چرا انقدر نفخ د ...

شاید فعالیتت بیشتر شده بوده سیستمت متابولیسمت رو سیکل قاعدگی‌ت تاثیر گذاشته.