2821
2789
عنوان

اینو😂😂😂😂

81 بازدید | 3 پست

‏من اونجایی معنی سیاست رو فهمیدم که به عنوان رییس شورای دانش آموزی به ناظم گفتم شما طبق قانون حق ندارید دانش آموزا رو کتک بزنین‌

که گفت چه زرایی یاد گرفتی گمشو بیرون که میزنم چکو پوزه خودتو شوراتونو باهم میارم پایین

من اونجای معنی سیاست فهمیدم تو مدرسه که خواستم شورا شم ی عالمه وعده دادم رای اوردم ولی به هیچکدوم عمل نکردم 

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معنای اصلیش همینه😅

یادمه بهشون گفتم زنگ ورزش واستون اهنگ میگم بزارن وای خدا چقدر داغون بودم اون موقع😅

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
2790
2823
2791
2779
2792