2777
2789
عنوان

بازم راجع به خواستگارم

146 بازدید | 17 پست

سلام دوستان تو تاپیک قبلی راجع به خواستگارم گفتم که هیچ احساسی نسبت بهش ندارم البته سنمم بالای ۳۰ ساله خواستگارم تحصیلات بالایی داره شغل داره معتقده و خیلی خصلتهای خوبی داره ولی شخصیتش با من زمین تا اسمون متفاوته من پر شر و شورم اون ساکت من قدرت مدیریت و رهبری دارم و کلا خیلی عاقلم اون ابدا بلد نیست تصمیم گیری یا رهبری کنه از خودش ایده نداره باید همه چی رو یادش بدی تو جلسه خواستگاری من اصلا ندیدم لبخند بزنه نه اینکه اخمو باشه ها نه کلا انگار نمیتونه احساساتشو نشون بده خیلی دودلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره ساده اای می تونی تربیتش کنی

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
بنظرت منی که به قول اطرافیان درکم بالاست میتونم با همچین پسری کنار بیام؟

آره ادارش می کنی اونم توی راه میاد

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
ولی خیلی باید زمان بذارم 

ارزشش داره تا پسری که از بسرابطه داشته و ابراز علاقه کرده ماهره این جوریمی دونی همه چیزش برای اولین باتوبوده