2777
2789
عنوان

امنیوسنتز شدم....

499 بازدید | 29 پست

پیش دکتر قطبی زاده تهران؟ کسی میشناسه؟ بچه ها دوساعت ک تو ترافیک بودم اومدم خونه خوابیدم هی آب میخورم ولی تند تند میرم دسشویی. دوساعت لرز داشتم تو این هوا زیر چندتا پتو. دکتر بهم آنتی بیوتیک هم نداد. چیکار کنم؟ بچه ها کیسه آبم پاره نیس ب نظرتون انقد میرم دسشویی

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

منم انجام دادن.قبلا نترس چند باره اول که میری  واسه ادرار خیلی زیاده منم دقیقا یادمه لامصب بند نمیاد خخخ فقط ۳ روز استراحت ریاد داشته باش رو فرنگی بشین حتما و اینکه باید قرص بهت میداد من پیش دکتر معینی انجام دادم واسه ۷روز بهم انتی بیوتیک داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم فقط استراحت کن. 

آب زیاد میخوری دستشویی هم زیاد میری. خدای نکرده کیسه آب بی اختیار خیس میشی. 

ی آنتی بیوتیک خودت بگیر بخور. 

من از هفته ۱۴ تا آخر بارداری آنتی بیوتیک خوردم. اسمش یادم نیست بهت بگم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
به دکترت زنگ بزن من ۷ سال پیش آمنیو شدم ولی هیچکدوم از این علائم رو تداشتم.زنگ‌بزن خیالت راحت شه

بچتون سالم بود؟ ش

ماره بهم نداد گفت مشکلی داشتی بیا بیمارستان. من دوباره چطور چند ساعت تو ماشین برم بیمارستان. نمیدونم چرا هی میرم دسشویی. شوهرم میگه خب آب زیاد میخوری مال اونه

منم انجام دادن.قبلا نترس چند باره اول که میری  واسه ادرار خیلی زیاده منم دقیقا یادمه لامصب بند ...

نداد خودمم بهش گفتم گفت نمیخواد. بتادین ریختم دیگه چیزیت نمیشه، بچه شما سالم بود؟ 

بچتون سالم بود؟ ش ماره بهم نداد گفت مشکلی داشتی بیا بیمارستان. من دوباره چطور چند ساعت تو ماشین برم ...

بله سالم بود و الان ۶ سالشه

خب اگه آب زیااد میخورین به اون خاطرِ احتمالا

فقط اینکه میگین لرز دارین باید آتتی بیوتیک میدادن

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
بله سالم بود و الان ۶ سالشه خب اگه آب زیااد میخورین به اون خاطرِ احتمالا فقط اینکه میگین لرز دارین ...

نمیدونم باید ب دکتر خودم بگم اگه نیازه بده بهم. نمیدونم ک چی بخورم 

بله سالم بود و الان ۶ سالشه خب اگه آب زیااد میخورین به اون خاطرِ احتمالا فقط اینکه میگین لرز دارین ...

دعاکنید بچه منم سالم باشه خیلی تا حالا عذاب جسمی و روحی کشیدم

نمیدونم باید ب دکتر خودم بگم اگه نیازه بده بهم. نمیدونم ک چی بخورم 

آره به دکترتون بگین.من یادم‌نمیاد چه آنتی بیوتیکی دادن

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
دعاکنید بچه منم سالم باشه خیلی تا حالا عذاب جسمی و روحی کشیدم

۹۹درصد امینوسنتزها بخاطر پول انجام میدن‌بچه سالمه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

برا لرزی ک داری ادرارت زیاد شده کیسه اب مث اب گرمی ک‌ بی اختیار از بدنت خارج میشه  خیلی استراحت کن استرس هم اصلا نداشته باش انشالله ک سالم 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان