2777
2789
عنوان

برای اطلاعات بیشتر

97 بازدید | 16 پست

سلام به همه کاربرهای نی نی سایت میخوام یه سازمانی را معرفی کنم شاید بعضی ها شنیده باشن و شاید بعضی ها نشنیده باشن اسمش را، به هر حال اسمش اورژانس اجتماعی که زیر نظر بهزیستی داره کار میکنه و شماره اش 123 هست و شماره صدای مشاوره خود بهزیستی 1480 هست و زمینه فعالیت اورژانس اجتماعی:

• زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد
  • زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی
  • افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند .
  • کودکان خیابانی و کار
  • همسران آزار دیده
  • کودکان آزار دیده
  • مبتلایان به اختلال هویت جنسی
  • دختران و پسران فراری از منزل
  • سایر افراددر کلیه سنین که در شرایط بحرانی ویژه قرار دارند .
  • این مطالب را به هر کسی که نمیدونه انتقال بدید تا شاید مشکل کسی حل بشه.
گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

چقدر عالی

کاش بجای تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر همچین تاپیک هایی پربازدید میشد که بعدا خانوما وقتی حقشون ضایع شد بدونن باید از چه طریقی اقدام کنن نه اینکه تاپیک بزنن و بخاطر شرایطشون افسرده بشن 

ممنون از شما 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر عالی کاش بجای تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر همچین تاپیک هایی پربازدید میشد که بعدا خانوما وقتی ح ...

آره عزیز متاسفانه خیلی ها نمیدونن به خاطر همین این تاپیک را زدم 

آره عزیز متاسفانه خیلی ها نمیدونن به خاطر همین این تاپیک را زدم 

لینک تاپیکتون رو نشر دادم💜

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
خوب کاری کردی دستت درد نکنه، فقط یه سوال کجا نشر دادی؟؟

تو تاپیکی که تو امضام مشخص شده 

سلام برای اون جواب سوالی که بهم دادین الان لایک کردم من کم خونی شدیددارم که وقتی میخوام پریودبشم سرگیجه شدیددارم زیردلم هیچ دردی ندارم اماخودم حس میکنم کیست دارم دکترزیادرفتم امافایده نداره دیگه خسته شدم خیلی هم ازاین موضوع پیش آمده میترسم

سلام برای اون جواب سوالی که بهم دادین الان لایک کردم من کم خونی شدیددارم که وقتی میخوام پریودبشم سرگ ...

ممنون از لایک عزیزم، اره کم خونی سرگیجه میاره، منم کم خونی دارم، خود دکترها هم میگن کیست درمان میشه ولی بخاطر یه سری عوامل مثل تغذیه دوباره قابل بازگشته، مثلا به مرغ هورمون میزنن که همین هورمونه باعث ایجاد کیست توی خانمها میشه هروقت خواستی مرغ بخوری سینه مرغ رو بخور که هورمونش کمتره ولی اگه دیدی از لحاظ مالی تواناییش رو داری مواد غذایی ارگانیک تهیه کنی خیلی بهتره چون متاسفانه به اکثر مواد غذایی ها هورمون میزنن

سلام صبح بخیر دوست عزیز خب چکارکنم اگه کیست دارم دفع بشه 

سلام روز شما هم بخیر، برو دکتر دارونی درمانیت رو ادامه بده ولی اگه از دکتر ناامید هستی خواهرم توی کار دمنوشهای گیاهی درمانی هست واسه این کار خواهر خیلی دوره دیده و تجربه داره اگه میخوای شماره خواهرم رو بهت بدم بهش زنگ بزن من خودم هم از دمنوشها استفاده کردم تاثیر داره منتها باید تغذیه اتم رعایت کنی و چیزهایی که خواهرم میگه رو هم باید حتما رعایت کنی

آره من دکتررفتم دیگه خسته شدم میشه بگین چکارکنم 

به این شماره که بهت میدم زنگ بزن شماره کار خواهرم هستش ازش دمنوش بگیر بخور ، خدا شاهده برای تبلیغ نمیگم من خودم از دمنوشهاش خوردم و تجربه کردم به درد بخوره،‌ 09109760695 محدثه دخت عصمتی