2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31829 بازدید | 4339 پست
سه شیله بزن اونجاش بگو تا تو باشی گند بزنی ب کنکورت😂💉

خدا کنه قبول بشه 

خودش گفته غیر پزشکی قبول بشم نمیرم

حتی دارو سازی و پرستاری 😐😐

تعطیل🚫                                                                                 
تو دیدی هیچ عاشق را که سیری بود از این سودا ؟ تو دیدی هیچ ماهی را که او شد سیر از این دریا ؟ َ#مول ...

دانـی که از چـه خـندم ؟ از همـت بلـندم :)
زیـرا به شـهر عـشقت بر عاشـقان امـیرم ..

| مولانا |

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانـی که از چـه خـندم ؟ از همـت بلـندم :) زیـرا به شـهر عـشقت بر عاشـقان امـیرم .. | مولانا |

سوار عشق شو وز ره میندیش
که اسب عشق بس رهوار باشد

به یک حمله تو را منزل رساند
اگر چه راه ناهموار باشد

َ#مولانا
💫💐

تعطیل🚫                                                                                 
خدا کنه قبول بشه  خودش گفته غیر پزشکی قبول بشم نمیرم حتی دارو سازی و پرستاری 😐😐

عطا پرستار😂نمیتونه اون بخور بخوابه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
عطا پرستار😂نمیتونه اون بخور بخوابه

اصلا نمیره که پرستار هم بشه

حالا برم براش یه کم آبمیوه بدم ازش حرف بکشم ببینم چطور شده چرا دمغه

تعطیل🚫                                                                                 
اصلا نمیره که پرستار هم بشه حالا برم براش یه کم آبمیوه بدم ازش حرف بکشم ببینم چطور شده چرا دمغه

برو

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سوار عشق شو وز ره میندیش که اسب عشق بس رهوار باشد به یک حمله تو را منزل رساند اگر چه راه ناهموار با ...

سخن ها دارم
از دست تو در دل ؛ ولیکن در حضورت بی زبانم :)

| سعدی |

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سخن ها دارم از دست تو در دل ؛ ولیکن در حضورت بی زبانم :) | سعدی |

صائب سر من پوچ شد از زمزمه عقل
خرم سر آنکس که به فرمان جنون است

#صائب_تبريزی

تعطیل🚫                                                                                 

ندا یعنی چی دیگه نمیام؟:(

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ندا یعنی چی دیگه نمیام؟:(

من نتونستم جواب بدم بهش

ندا با تو ام ها..

میگم من هم چی تاپیکی که گفتی ندیدم

فردا خودم با نی نی یار ۵ صحبت میکنم میگم که اشتباه شده..

تعطیل🚫                                                                                 
من نتونستم جواب بدم بهش ندا با تو ام ها.. میگم من هم چی تاپیکی که گفتی ندیدم فردا خودم با نی نی ی ...

کاربریش باز بشه ببینم چی می خواد بگه:/

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

و امروز هم گذشت

قلبم از تمنای تو سرشار،

غروبی پراز دلتنگی و

فنجان چای داغی که

در خیالت سرد شد.

شاید

زندگی همین است

چیزی شبیه رویا،

شبیه عشق،

چیزی شبیه تو

زیبا

و چه تنهاست

آنکه تورا ندارد ....

شبتون پراز ستاره 🙏🌟🌟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بوسه ات را

بايد با قهوه ام به هم بزنم.

بيدار شو!

من بدون دوست داشتنت.

صبحانه كه هيچ،

صبح هم از گلويم پايين نمي رود.!

من و خورشید نشستیم وتوافق ڪردیم

صبح را با طپشِ اسمِ توآغازڪنیم

🌻🌸🌝☀️🌞☀️🌝🌸🌻

خداوندا

آرامشی عطا فرما

تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر بدهم

و شهامتی بده

که تغییر دهم آنچه را که میتوانم

و دانشی که تفاوت این دو را بدانم

صبحتون لبریز از آرامش ، هفته تون پراز موفقیت 🙋‍♀️

🌹🍃🌻🍃🌹🍃🌻🍃🌹🍃🌻🍃🌹

مصرع چالش: