2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31854 بازدید | 4339 پست
سلام رویا سلام عشقولیا چطورین😍

سلام ترنم جان

من عالی مثل همیشه

شما خوبین؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقت هستم ولی...هرگز  نمی گویم به تو 😂😂 شاید این تکرار ها مغرور مغرورت کند🤣🤣🤣🤣 نازبانو

عاشق هستی بر زبان آرش نگو این چیست کار

جمله ات آورد به ذهنم از گذشته خاطری....😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
رفته شعر بیاره😂😂

آهان😁

شرح دلتنگی من بی تو فقط یک جمله است

"تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم"

مرتضی_خدمتی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بمیرم برات😥😥 بیا مشت ومالت بدم😁 خستگیت دربره

الهی...😍قربونت

راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه 

یه نگا به خودم انداختم گفتم نـــــــــهههههه منم خوجل موجلمااا😍😍😂😂😂😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام ترنم جان من عالی مثل همیشه شما خوبین؟

ان شاءالله که همیشه عالی باشی عزیزم 😍😍😍😍نمیدونم ولی نسبت بهت حسم خیلی خوبه خیلی 

میبینمت روحیم باز میشه

عاشق هستی بر زبان آرش نگو این چیست کار جمله ات آورد به ذهنم از گذشته خاطری....😑

اوخ اوخ😀😀

کاش دل بستن، قرار دل نبود

تا که میگفتم به تو اسرار عقل...

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
@ترنم_ترنم     چجوری رایگان میخری به منم بگو😐

😂😂😂😂سیم کارتمو گرفته بودم چندی سال پیش مجردیام ولی استفاده نکرده بودم بخاطر همین رایگان میداد،

فک کنم بر 12 سال پیشه سیم کارتم😂

الهی...😍قربونت راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه  یه نگا به خو ...

جدی بعد دو سال 😲😲😲

من اصلا تعطیل نکردم😁

تعطیل🚫                                                                                 
ان شاءالله که همیشه عالی باشی عزیزم 😍😍😍😍نمیدونم ولی نسبت بهت حسم خیلی خوبه خیلی  میبینمت ر ...

ممنونم عزیزدل همچنین ان شاءالله

وای من ذوق😍😍😍خوشحالم که اینطوره ترنم جان

نعمت فقط برف و باران نیست

گاهی خدا رفیقی نازل می کند، زلال تر از باران

😂😂😂😂سیم کارتمو گرفته بودم چندی سال پیش مجردیام ولی استفاده نکرده بودم بخاطر همین رایگان میداد، ...

چی رو بزنم به منم میده؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
الهی...😍قربونت راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه  یه نگا به خو ...

خوشگل خودمی قره بالا😍😍😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
آهان😁 شرح دلتنگی من بی تو فقط یک جمله است "تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم" مرتضی_خ ...

رک بگویم، دوستت دارم، بدون پیش و پس

پیشِ خطِ چشمهایت اهـــــل مِن مِن نیستم

تعطیل🚫                                                                                 
رک بگویم، دوستت دارم، بدون پیش و پس پیشِ خطِ چشمهایت اهـــــل مِن مِن نیستم

تو عطر کدام خوش بو ترین گلِ جهانی؟

که هر کجا که می نویسمت

شکوفه می دهی؟

کامران_رسول_زاده#