2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31854 بازدید | 4339 پست
سلام رویا سلام عشقولیا چطورین😍

سلام ترنم جان

من عالی مثل همیشه

شما خوبین؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقت هستم ولی...هرگز  نمی گویم به تو 😂😂 شاید این تکرار ها مغرور مغرورت کند🤣🤣🤣🤣 نازبانو

عاشق هستی بر زبان آرش نگو این چیست کار

جمله ات آورد به ذهنم از گذشته خاطری....😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
رفته شعر بیاره😂😂

آهان😁

شرح دلتنگی من بی تو فقط یک جمله است

"تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم"

مرتضی_خدمتی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بمیرم برات😥😥 بیا مشت ومالت بدم😁 خستگیت دربره

الهی...😍قربونت

راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه 

یه نگا به خودم انداختم گفتم نـــــــــهههههه منم خوجل موجلمااا😍😍😂😂😂😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام ترنم جان من عالی مثل همیشه شما خوبین؟

ان شاءالله که همیشه عالی باشی عزیزم 😍😍😍😍نمیدونم ولی نسبت بهت حسم خیلی خوبه خیلی 

میبینمت روحیم باز میشه

عاشق هستی بر زبان آرش نگو این چیست کار جمله ات آورد به ذهنم از گذشته خاطری....😑

اوخ اوخ😀😀

کاش دل بستن، قرار دل نبود

تا که میگفتم به تو اسرار عقل...

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
@ترنم_ترنم     چجوری رایگان میخری به منم بگو😐

😂😂😂😂سیم کارتمو گرفته بودم چندی سال پیش مجردیام ولی استفاده نکرده بودم بخاطر همین رایگان میداد،

فک کنم بر 12 سال پیشه سیم کارتم😂

الهی...😍قربونت راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه  یه نگا به خو ...

جدی بعد دو سال 😲😲😲

من اصلا تعطیل نکردم😁

تعطیل🚫                                                                                 
ان شاءالله که همیشه عالی باشی عزیزم 😍😍😍😍نمیدونم ولی نسبت بهت حسم خیلی خوبه خیلی  میبینمت ر ...

ممنونم عزیزدل همچنین ان شاءالله

وای من ذوق😍😍😍خوشحالم که اینطوره ترنم جان

نعمت فقط برف و باران نیست

گاهی خدا رفیقی نازل می کند، زلال تر از باران

😂😂😂😂سیم کارتمو گرفته بودم چندی سال پیش مجردیام ولی استفاده نکرده بودم بخاطر همین رایگان میداد، ...

چی رو بزنم به منم میده؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
الهی...😍قربونت راستی رویا دو روز پیش بعد یک سال و نیم ایام کرونا رفتم ارایشگاه  یه نگا به خو ...

خوشگل خودمی قره بالا😍😍😂😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
آهان😁 شرح دلتنگی من بی تو فقط یک جمله است "تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم" مرتضی_خ ...

رک بگویم، دوستت دارم، بدون پیش و پس

پیشِ خطِ چشمهایت اهـــــل مِن مِن نیستم

تعطیل🚫                                                                                 
رک بگویم، دوستت دارم، بدون پیش و پس پیشِ خطِ چشمهایت اهـــــل مِن مِن نیستم

تو عطر کدام خوش بو ترین گلِ جهانی؟

که هر کجا که می نویسمت

شکوفه می دهی؟

کامران_رسول_زاده#